- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- HDMI topic
- Borongós őszt felvidító hardverportfólió
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple iPad Pro 13” (M4, 2024) - superlativum
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
S.M.A.R.T adatok alapján 25 éves élettartamot prognosztizál számára a gyártó
Szakmai információ a javából!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Rég láttam ekkora hülyeséget leírva itt a PH-n... Kezd bekúszni a blikk.
Én értem ,hogy a guru3D-n ezt írták, de akkor tegyék be azt forrásnak...
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
ledgeri
nagyúr
Azért ha ez lenne a direkt forrás, akkor már más részletek is problémák lennének.
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
khron78
őstag
Én SSD-re biztos nem bíznám a fontos adataimat.
-
Chaser
titán
így már tényleg csak a vételárára vagyunk kíváncsiak
jah, az mondjuk nem mellékes info mennyi is az annyi : ) csúnya ára lesz az biztosszerk:
mondjuk az úgy kimaradt, hogy hány év gart és mekkora tbw-t vállalnak
vagy csak vakon vagyok
ezt már 7 év gar alatt nem nagyon venném meg, ennek az ára azért fájós[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Egyszerűbb egy ilyet összerakni normális SSD-vel
-
-
Nem, Verbatim nem gyárt SSD-t és kalapszar olcsó vackokat kínálnak egy gagyi gyártósorról.
Már eldöntöttem. Ne reménykedj...
Esetleg szórják ki a Vi3000 szériát, mert nincs más nekik... Ha nem a sajátot teszik bele, akkor esetleg...
[ Szerkesztve ]
-
A hardverlottó mindig is egy izgalmas műfaj volt. Rengeteg SSD megy át a kezeim között.
Ami nem gyártó, ott ne számíts semmi jóra.
Vagy az első verzió még remek, utána pedig szó nélkül cserélgeti az alkatrészeket.. Kingston, ADATA, Patriot, Intenso, Silicon Motion...Jön a meglepetés, bejelentették egy ígéretes cuccal, aztán meg már a harmadik verzió van benne,,, más vezérlő, TLC helyett QLC és egyéb finomságok.. A legjobb, amikor egy Aliexpress SSD-ben jobb cuccok vannak.
Megjelentek a piacon a Yeestor vezérlők az alsóbb szegmensben ( TeamGroup pl.), meg a selejt NAND-ok is, amik gyártási ellenőrzésen sem mentek át ( Intenso High 240GB) .. Spectek NAND-dal, amit már a Micron is a kukába dobott volna, de egy kínai gyártósornak még az is jó volt...
Lehetne mesélni.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Egyszerűbbnek mondjuk pont nem feltétlen egyszerűbb, mivel ez a Verbatim eleve egy gyárilag készre szerelt külső SSD, ami azonnal használatra kész., max. esetleg Windowson exFAT-ról NTFS fájlrendszerre kell gyorsformázni ha az utóbbi használata a cél.
A külön vásárolt külső ház + belső SSD = külső SSD megoldás viszont valóban akár minőségibb, tartósabb és olcsóbb is lehet, ha ért a kiválasztáshoz a vásárló és a megfelelő összetevőket párosítja.[ Szerkesztve ]
-
válasz King Unique #14 üzenetére
Ezért vagy Te az egyik oldalon ( külső ház ) és meg a másik oldalon az SSD-knél
Keressen minket bizalommal.
-
icp1970
senior tag
Jó cucc. Tetszik.
-
Lego85
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, nem tudtam hova írjak, itt látom, hogy aktívak a tagok.
Csak telefonnal illetve tablettel rendelkezem (android), a kérdés az lenne, hogy telefonról képeket közvetlenül SSD-re tudok-e menteni? -
King Unique
titán
Egyértelmű hova való az ilyen kérdés, logikusan adják magukat az "Okostelefonok" és "Tabletek, E-bookok" témakategóriák megfelelő topikjai...
Egyébként meg nyilván lehet pl. USB-s csatlakozásnál képeket és egyéb fájlokat másolni a telefonról egy belső / külső SSD-re.
How to Transfer Photos from Android Phone to External Hard Drive [4 Simple Ways]
-
Lego85
csendes tag
válasz King Unique #19 üzenetére
Úgy tudtam telóról csak gépre lehet és gépről ssd-re, ezért érdeklődtem, gondoltam hozzáértőbbek vannak itt, mint én 😃 Fölöslegesen nem akartam 40-50 ezreket kidobni
-
Lego85
csendes tag
válasz King Unique #21 üzenetére
Most rendeltem egy kütyüt, remélem benne lesz ez az otg kábel is 😅
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung MZVLB2T0HMLB- 2TB M.2 2280 NGFF PCIe NVMe Gen3 x4 SSD, Több darab
- BESZÁMÍTÁS! Western Digital WD Purple 4TB 3.5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Prémium minőségű Samsung, Micron SSD meghajtók (frissítve: 2024. 09. 30.) - MEGA akciók!
- Akció!! Samsung QVO 8TB SSD SATA
- BESZÁMÍTÁS! Western Digital WD Purple 6TB 3.5" SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen