- Vélemény: nem akar Exynos lapkákat gyártani a TSMC?
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- LG LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Peaceliker #45 üzenetére
nem szabad szaglászni, így a különéget sem fogjuk tudni sohasem
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ha3flt
tag
válasz Peaceliker #42 üzenetére
Végül is azt mondják, léteznek olyan gének, amik hajlamosítanak a függőségre különböző anyagoktól, miért ne lehetne olyan is, ami a műanyaggyártáskor alkalmazott vegyszerektől tenne függővé egyeseket...?
-
Crus
őstag
válasz Peaceliker #42 üzenetére
Rém egyszerű. Az anyagminőség a megoldás kulcsa. A Steam Deckek burkolata a majdnem a legalja műanyagból (túl puha, sérülékeny, könnyen reped/törik) készül, azért áraszt tipikus "kínai gagyi" szagot.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - "Magánéleti célokra használhatta a szervezet forrásait..."
-
Peaceliker
addikt
Több helyen láttam, hogy jöttek azzal, hogy vajon a Steam Deck olednek milyen lesz a szaga. Rá kérdeztem mi a tököm ez a téma. És akkor mondták, hogy szokás szagolgatni, de nem szabad kipróbálni, mert nem tudsz leállni... Nyilván nekem sem kellett több
Büdös. Nem tudnám mihez hasonlítani, talán valami ragasztó anyag (de nem az a szokásos) régi műszaki cucc szaggal ötvözve. Szóval azt nem értem ki nem tud erről leállni. amúgy használt gép volt, 1+ éves és még mindig lehetett érezni, ami valljuk be marha furcsa számomra.
Most van nálam egy Asus rog ally... Ennek semmi, de zero szaga van és szerintem ez így normális. Ally t is azért szagoltam meg mert nem tudom felfogni, hogy decknek hogy lehet szaga még enni idős korában.
Engem ez mai napig érdekelne, hogy mi okozza."Oh my Goa'uld!"
-
-
-
ha3flt
tag
A mikró és a macska állítólag városi legenda.
Nekem meg egy szünetmentes dobozának (ha annak és nem a belsejének) van eszméletlen vegyszerszaga már több mint egy éve. Mostanra csökkent le annyira, hogy talán-talán be merem rakni egy lakószobába. Persze ilyen szinten ez ritka probléma, de nem keveset szidtam a gyártóját.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Lacielvtárs #35 üzenetére
Csak itt az kerül kiszaglásra, hogy melyiknek kell evolúciós szempontból vesznie.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
tranceplanet
addikt
Hagyjuk már ezeket a baromságokat semmivel nem károsabb, mint kimenni az utcára, ahol autók járnak és beszívod a szén monoxidot. Most fűtésszezonban végig megyek az utcán és instant kapom a szmogot, mire hazaérek a hajam is szó szerint füst szagú. Új készülék esetén van kipárolgás aztán szépen lassan eltűnik. Amennyiben egy készülék belsejében elfüstöl valami, akkor az utána nem fog elindulni, egyszóval egy jól működő készülék nem füstöl! Ezek az elmeháborodott emberek deckszipu helyett inkább zacsiba toljanak nitrohígítót, az legalább ütős. Sok retard unatkozó ember van, nem kár értük ha pusztulnak, nekünk jobb lesz nélkülük. A gyártók is azért tiltják a sziput, nehogy valamelyik retard beperelje őket! Emlékeztek SP : "mindenki kontra mindenki" ...
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
koni016
tag
Amúgy ugyanolyan szaga van mint egy sima új elektronikai cuccnak. Most ennyi erővel azokat is 1 hónapig gázálarcba kéne használni amíg ki nem megy a szaga.
-
KISDUCK
addikt
Az akkumulátorokból se kerülhet semmi a burkolaton kívűlre mégse lehet kiba##ni az erdő szélére.
Az állításodra az vonatkozik maximum hogy rendeltetés szerű használat esetén nem kéne "füstölnie". Széndioxid lézernél a lencse is olyan anyagokból van hogyha elposszan azonnal ki kell üríteni a csarnokot. Veszélyes? Igen. Forgalomba kerülhet? Igen.
-
Crus
őstag
Valaki küldje vissza ált. iskola 6. osztályába, én kiszálltam...
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - "Magánéleti célokra használhatta a szervezet forrásait..."
-
IgorKGB
csendes tag
tele van kinai alkatreszékkel, senki nem tudja milyen anyagokat használtak gyártás során, nehéz fémeket, higany , ólóm,
a panelt mivel marták , mivel mosták le, simán lehet rajta durván mérgező anyag is, ami a hő hataására elkezd párologni
levegőbe kerülve nem veszélyes mert eloszlik, de közelről már tetemes mennyiség is bejuthat a tüdőbe
tanulság, semmilyen elektronikai eszközt ne szagolgass
kicsit rákerestem ilyen anyagok lehetnek benne: ólóm, króm, kadmium, nikkel, polivinil-klorid, bróm,
például a hat vegyértékű króm rákot okoz[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mondanék egy cifrát, hogy mit szaglásszanak a kedves TikTokkerek.
Nagy az Isten állatkertje. A kerítést meg már rég ledöntötték.
----------------------------------------------------------------------------
(#13) Trailblazer: Pedig egyszerű. Feltűnési viszketegség.
----------------------------------------------------------------------------
(#20) Hintalow: Amikor még bozótban szunyókáló medvéket b@sztattunk rozsdás piszkafákkal... Régi szép idők.[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Crus
őstag
Nem nagyon érted te ezt. Minden elektronikai eszköz tönkremehet és idővel tönkre is megy. Ekkor szó szerint elfüstölhet benne bármi és minden is. Az ilyenkor távozó égéstermékeket még akkor se ildomos belélegezni, ha már sok idő eltelt.
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz Kisgépkezelő #19 üzenetére
Az úgy remek, hogy itt már hírhamisítást is kapunk.
-
Hintalow
senior tag
Heh, bezzeg mi a 80-as évek végén, 90-es évek elején nem ilyen hülyeségeket csináltunk, hanem nagymamámnál a kert végében a kerítéstartó vashengerbe befészkelt darazsakhoz ment oda az összes környékbeli kisklambó szépen sorjában, és rá kellett b@szni egy bottal, majd elszaladni. Akit nagyon összecsíptek az vesztett
Aztán lementünk a patakpartra lecsupaszított szomorúfűz gallyakkal csépelni egymást
Nem értem hogy éltük túlHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Kicsit félrevezető a fordítás, mert méregről szó sem esik és a "fume" sem csak füstnek fordítható. Egyébként én arra gondolok, hogy a poros meleg környezet ami a játékos kezéről leválló/lehámló szerves anyagokkal keveredik, esetleg megfelelő életteret nyújthat poratkák számára, ami az arra érzékenyeknél asztmás, allergiás reakciókat vált ki.
-
b0rZ
aktív tag
A válaszában a Valve külön felhívja a figyelmet arra, hogy semmilyen elektronikai eszköz szellőzőnyílásain kiáramló levegőt nem ajánlott beszippantani
Valahol felsír egy hajszárító. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megértem, az első nap az enyémnek is érdekes illata volt. Valaki megfejtette, hogy az övének Microcenter vagy mi webáruház raktár szaga van.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Ribi
nagyúr
Baromi jó lenne ha PH nem írna le olyanokat, hogy a Steam mérgező füst-ről beszél.
Ilyen baromságokat ne írjatok már le a cikkben, mert a szánalmasnál is lentebb van a színvonal... -
Youri
veterán
Ha a tiktokosok egészségére káros, én nem szólnék
RTX ON
-
Trailblazer
veterán
válasz Patrik.Varga #11 üzenetére
A selfie-t én sem értem, a többit pedig végképp nem.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
gergelyilles
csendes tag
Én egyenesen kérném, hogy csak azon keresztül vegyék a levegőt akiknek ennyi az intelligencia szintjük.
Mellesleg Amerikába a microsütőre rá van írva, hogy háziállatot ne tegyenek a microba. Nálunk ezt egy 5 éves gyerek is tudja. Szerintem az a helyzet, hogy szerintem ezzel is csak saját seggüket védik a gyártók a perektőlGreg
-
Patrik.Varga
tag
Megérett az emberiség a pusztulásra. Döbbenet mikre nem érnek rá a mai "fiatalok"? (Láttam már 40-es korosztályból is ilyen videót...)
- Koton szippantás orbból szájba
- Mosókapcszula evés
- Brutál chilli evés
- Vízzel töltött kotonsapka fulladozás
- NPC imitátorok milliomosság tétele
- Pucér twich lányok érdemi produktum nélkül
- Most meg elektromos berendezések szaglászásaDe én már a selfie mániát sem értem / értettem. Hihetetlen mennyiségű digitális szemét keletkezik ami mind extra áramot, mind extra gyártásokat igényel, hogy legyen "hely" nekik.
-
Crus
őstag
"esetlegesen" - Vagyis, ha elszáll benne valami és te éppen akkor szívod fel nazálisan, akkor az nem lesz neked jó. Ez bármilyen műszaki cikkre igaz.
-
Alaaf Pi
senior tag
„... esetlegesen mérgező füst távozik, és ezeket nagyon nem ajánlott közvetlenül belélegezni.”
Mérgező füst? Mégis honnan, mint? Ilyen termék hogy hozható forgalomba? -
Astroboy
őstag
Ha régen a szombati Skoda szerelést este randi követte, másnap az egyik kezünk benzinszagú volt, a másik meg p.na.
Változnak az idők na... -
Trailblazer
veterán
Ez a kínai sz.r tiktok egyenesen a hülyeségek, barom kihívások gyűjtőhelye.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Crus
őstag
Azokkal semmi, mert akkora rajtuk a por, hogy értelmes embernek eszébe nem juta ilyesmiket művelni velük.
Egyébként akkor eljött végre az én időm és a fenekemre tetováltathatom a Steam Deck feliratot...
-
S.J.M.
senior tag
Nintendo Switch-es kártyákat nyalogatják, Steam Deck-et szagolgatják, XBOX-al vagy PS-el mi a helyzet?
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Swift SF16-51 16" 3K OLED Intel Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bose TV Speaker/soundbar
- Intel PC v4 , i7 6700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Számítógép , i7 6700 , Vega 56 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!