Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Tápos kibeszélő offtopik
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof997
csendes tag
A súlyáról van infó? Vajon a sima S25 súlya alatt lesz vagy az, és az S25+ között?
De engem az zavar a koncepcióban a kis aksin, gagyi töltésen és a várhatóan gyenge hűtésen túl, hogy oké, hogy vékony a telefon, de a kamerákkal együtt meg ugyanúgy 10mm körül lesz a telefon, ergo, ha az a célod, hogy a zsebedben ne látszódjon a telefon, az nem fog összejönni, és még talán hülyébben is fog kinézni.Nem lesz egykezes telefon, ahhoz túl nagy a kijelző, némi súlycsökkenésért pedig túl sok ez a kompromisszum szerintem. De Ultra tulaj vagyok (aki időnként használja a tollát), nekem nem gond, ha nehezebb egy telefon. Legalább nem is hajlik el.
-
lordEVO
tag
Amikor kijott az iphone 15 egy youtuber csinalt egy videot, hogy korulbelul mennyibe kerul az applenek a titanium keret az uj iphonokra. $7-10 kozott jott ki neki. Szoval nem nem a titan keret noveli a telefon arat.
-
joelke HU
őstag
A kinézeten túl szerintem a súly. A mai telefonok közel 200 grammosak. Az elég sok. A minap került a kezembe egy régi Meizu mobilom. 5,5" a régi 16:9 képaránnyal elég széles is. De csak 149 gramm. Még az SE2 mellett is tök jó volt kézbe venni. Kifejezettenkönnyűnek érződik.
Jó lenne ha a súllyal kezdenének valamit, ha már a kompakt méret, kis kijelzővel nem megoldható. Na persze nem fél misiért... -
mrThomi
addikt
Mi értelme van ennek ? Én még nem jöttem rá
-
1200-1300 juróért ennyi aksi jár pont
-
pusszycat
nagyúr
Ha tényleg ekkora lesz az akku, nem lenne szabad kiadni ezt a telefont. Csalódást fog okozni sokaknak akik megveszik. Vagy tegyenek bele kínai akkut. Egy 5400 már jobban hangzana.
-
-
domos
senior tag
Fél napot ki fog bírni?
-
Ricardo
titán
Pofás. Az akku mérete viszont elég riasztó. kivéve ha valami ngy sűrűségű példányt tesznek bele, bár ezt nem gondolnám, mert akkor már híre ment volne.
-
Egy ilyenre lehet beújítok. Az S25 Ultrára valahogy a mérete miatt nem bírtam vissza szokni pedig volt S24 és S23 is belőle..
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest