Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof997
újonc
A súlyáról van infó? Vajon a sima S25 súlya alatt lesz vagy az, és az S25+ között?
De engem az zavar a koncepcióban a kis aksin, gagyi töltésen és a várhatóan gyenge hűtésen túl, hogy oké, hogy vékony a telefon, de a kamerákkal együtt meg ugyanúgy 10mm körül lesz a telefon, ergo, ha az a célod, hogy a zsebedben ne látszódjon a telefon, az nem fog összejönni, és még talán hülyébben is fog kinézni.Nem lesz egykezes telefon, ahhoz túl nagy a kijelző, némi súlycsökkenésért pedig túl sok ez a kompromisszum szerintem. De Ultra tulaj vagyok (aki időnként használja a tollát), nekem nem gond, ha nehezebb egy telefon. Legalább nem is hajlik el.
-
lordEVO
tag
Amikor kijott az iphone 15 egy youtuber csinalt egy videot, hogy korulbelul mennyibe kerul az applenek a titanium keret az uj iphonokra. $7-10 kozott jott ki neki. Szoval nem nem a titan keret noveli a telefon arat.
-
joelke HU
őstag
A kinézeten túl szerintem a súly. A mai telefonok közel 200 grammosak. Az elég sok. A minap került a kezembe egy régi Meizu mobilom. 5,5" a régi 16:9 képaránnyal elég széles is. De csak 149 gramm. Még az SE2 mellett is tök jó volt kézbe venni. Kifejezettenkönnyűnek érződik.
Jó lenne ha a súllyal kezdenének valamit, ha már a kompakt méret, kis kijelzővel nem megoldható. Na persze nem fél misiért... -
mrThomi
addikt
Mi értelme van ennek ? Én még nem jöttem rá
-
kbyte1024
veterán
1200-1300 juróért ennyi aksi jár pont
-
Ha tényleg ekkora lesz az akku, nem lenne szabad kiadni ezt a telefont. Csalódást fog okozni sokaknak akik megveszik. Vagy tegyenek bele kínai akkut. Egy 5400 már jobban hangzana.
-
-
domos
senior tag
Fél napot ki fog bírni?
-
Ricardo
titán
Pofás. Az akku mérete viszont elég riasztó. kivéve ha valami ngy sűrűségű példányt tesznek bele, bár ezt nem gondolnám, mert akkor már híre ment volne.
-
Egy ilyenre lehet beújítok. Az S25 Ultrára valahogy a mérete miatt nem bírtam vissza szokni pedig volt S24 és S23 is belőle..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bár, nem valószínű, hogy ez dobja csak az ultravékony Galaxy árát, ami fekete, ezüst és kékes tónusban várható.
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest