- Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
- TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Túléli majd az Intel átszervezését a Falcon Shores projekt
- Megkerülhetik környezetvédelmi törvényeket a chipgyártók az USA-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónapban érkezik PC-re
gp A készítők egy publikus demóval készültek, ezt bárki letöltheti Steamről.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Nem csodálkozom hogy a gyártók elfordulnak a Google TV platformtól, amit a Google mostanában összehozott az vicc kategória stabilitás és sebesség terén, és ezt mondom úgy hogy Chromecast with Google TV tulaj vagyok.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
sittes79
addikt
Teljesen egyetértek, nvidia shieldem van és vissza kellett tenni vanilla FW-t hogy működjön rendesen, TCL tvken lévő FW meg egy rakás gőzölgő....
Jó lenne ha létezne rá valami homebrew lehetőség vagy valami custom fw, annyit tudtam tenni, hogy letöröltem minden kényszeres appot, de igy is lassu mint állat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én külső lejátszók közül is tervezem, hogy kipróbálok egy Fire TV alapút, konkrétan a 3. generációs Cube-ot. Ez tud elvileg Dolby Visiont és mellé minden hangformátumot is bitstreamel, kíváncsi vagyok a gyakorlatra. (Shield Próval teli a tököm, le akarnám már váltani.)
Távolról egy szimpatikus rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
Én sem vonok le messze menő következtetést, de az tény hogy elég sok a gond a Google TV platformmal, és a program kínálat is elég foghíjas és elhanyagolt.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
dejo60
csendes tag
Én pont a Google TV miatt szemezgetek a TCL-lel!
-
-
Sys85
veterán
Huhh most verziót nem tudok neked mondani.
Apkmirrorról töltöttem le az Android TV-s appot.
A sima androidos (telefonos) apk nem jó,azt nem lehet távval vezérelni.DirectoneTV appot nem ismerem,ha van Android TV/Google TV-s verziója akkor elvileg működnie kéne a távos irányításnak. -
Yodafon
senior tag
65 col 205 ezer ft-ert?
I'm gangsta!
-
A Fire TV hardvereknek az Amazon szolgáltatás támogatás a lényege.
Ha ezeket nem tudod kihasználni, nem sok értelme van beruházni rá. Amúgy rá lehet tolni a Google Play-t. De multimédia orientált hardverrel rendelkezik, nem minden működik perfekten rajta.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
törölt tag
válasz Hieronymus #18 üzenetére
Kösz, de majd én eldöntöm, hogy adott eszközt van-e értelme megvennem, vagy nincs. Ha a Cube a korábbi ígéreteknek megfelelően bitstreamelné a hangsávokat, akkor egy próbát nekem biztosan megért volna.
[ Szerkesztve ]
-
válasz #72042496 #19 üzenetére
OK. Csak a véleményemet írtam le, nem helyetted döntöttem.
Amúgy Dolby Atmos, 7.1 Surround Sound, HDMI-Audio Passthrough bis 5.1 és PCM hangzást képest tovább adni a Cube.Tehát 7.1 Surround Sound vagy Passthrough választható az Atmoshoz. Nálam az utóbbi szebb hangzást nyújt. (Vagy csak hangosabb.)
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen