Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    Üdv!

    Tegnap megérkezett, ma pedig összeszerelésre került az Arenaracer Craftsman. Erről írnék most pár sort, ha valakit esetleg ez a szék érdekel:

    Elsőként: masszív, 30kg-os, kicsit furcsáltam, hogy a dobozán nincs kivágott fogó rész, se nekem, se a futárnak nem volt kényelmes így a cipelése, hiszen minden szögből széles is, tehát tartósan fogni nagy kihívás. Na de, ez legyen a legnagyobb probléma!

    Az összeszerelés kissé idegesítő volt, több időt szánhattak volna a megfelelő furatokra a nagyon olcsó és könnyen szakadó kesztyű helyett. A lábcsillagban és a háttámlában összesen 3 nem rendes furat is volt, ezeket nekem kellett állítgatnom, hogy belemehessen a csavar, ez plusz ~10-15 percet adott az összeszereléshez. Ezen felül, a kerekek benyomása a csillagba érthetetlenül nehéz volt, pofátlan erővel kellett nyomnom 3 kereket, miközben próbáltam visszafogni magamat, hiszen mégis csak műanyag a kerék, nem akartam eltörni.
    Szintén érthetetlen volt számomra, hogy a széken volt összesen 8 olyan csavar, ami bele volt csavarva a székbe, de első lépés volt, hogy ki kellett őket csavarozni... de miért? Miért nem rakták inkáb zacskóba? Fölösleges időhúzás. Legalább az útmutató szép nagy és érthető volt.

    Na most, amennyi negatív volt az összeszerelésben, annyi pozitív van magában a székben. Első perctől fogva nagyon kényelmes, se a keréknek, se a magasság állításnak nincs hangja, a műbőr minőségi, bár lehetne légáteresztős, vagy esetleg egy szövet verzió jó lett volna. A kartámasz nagyon kényelmes, minden irányba is állítható, ráadásul külön gombokkal, tehát véletlenül se állítódik át magától egy erősebb mozdulat után. A nyaktámasz kényelmes, bár egy kicsit szoknom kell, a deréktámasz viszont az én ízlésemnek túl puha, kb. mintha nem is lenne, de azért érződik a minőségi mindkettőn. ~2 óra egyhuzamú ülés után teljesen megvagyok elégedve, nagyon kényelmes minden szempontból, egyedül a hintamechanika holtjátéka zavaró egy kicsit, de szerintem könnyen szokható

    Ebben az árban nincs vizonyítási alapom, de mindenkinek ajánlani tudom ezt a széket.

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák