Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz peppe79 #2037 üzenetére

    Körbenéztem a kínálatot, de a végeredmény nagyon lehangoló. Úgy látom, hogy a 100 ezer alatt vezetői székek esetén elég sok kompromisszumot kell kötni. Igaz, hogy némelyik egész kényelmes, mert szépen párnázott, de számomra egyik sem a tartósság szimbóluma. Arról nem beszélve, hogy fogalmam sincs, mi kerül 75-80 ezer Ft-ba egy olyan forgószéken, aminek műbőr borítása, fa mintájú műanyag karfája és lábkeresztje van (Antares Buffalo). Tiszta mű hatású az egész.
    És hogy őszinte legyek, a Chairman székektől sem dobtam azért hátast. Úgyhogy a vezetői székekről egyelőre le is tettem.

    Pillanatnyilag a MAYAH Spirit forgószékre mondom azt, hogy az számítógépezéshez kellően kényelmes, relatív nagy teherbírású (papíron 130 kg), és a felhajtható karfa miatt praktikus lehet kisebb szobákba (így be lehet tolni az asztal alá). Aztán, hogy a gyakorlatban mennyire tartós a króm lábkeresztje (az élére állított profilú lábkeresztek általában sokkal masszívabbak), vagy a karfája, az megint más kérdés. De legalább nem olyan eszeveszetten drága: 45 ezerből kipipálható (Alza.hu), és 24 hónap garancia jár mellé.
    Ha valakinek van valami jó tippje, akkor azt szívesen veszem, de a racionális érvek (a tartósságot előtérbe helyezve) egyelőre a MAYAH Spirit mellett szólnak.

Új hozzászólás Aktív témák