- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Itt van az ASUS ROG szériás kompakt vízhűtéseinek zászlóshajója
- A ROG Falchion Ace HFX rapid trigger billentyűzet tesztje
- Novemberben kiteljesedhet az Xbox Cloud Gaming
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny001
senior tag
Itt a vezércikk!
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
mindhunter
csendes tag
Mindenki szabadságon van, senki se ír hozzá nagyon
-
félisten
válasz mindhunter #2 üzenetére
Számomra a webkamera érdekes. De nem ennyiért.
A "csak" 5000 Ft-os egéralátét kellemes csalódás a sor csillagászati árú után.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
boruzs
csendes tag
Azok a házak hogy milyen rondák, legalábbis az előlapjaik.
[ Szerkesztve ]
-
Acélfarkas
senior tag
A foramaxos V6 konfiguráció csak az én szememet bántja? És a hűtő továbbra is külön fizetős mindegyiknél.
Az 5000k-s egérpad engem is meglepett az eddigiek után.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
Predatorr
őstag
A 250cd/m² fényerejű HDR10-es monitornál vált ez a rovat végleg viccé. (Lásd még: fogyasztók megtévesztése, ami itt sajnos már rég simán belefér a marketingbe.)
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
félisten
Nem tudom. Kicsivel többért már egészen jó stabilizálós gimballos kamerát lehet kapni, illetve kevesebbért olyat, amelyben a mikrofon nem az igazi, a stabilizálás és az AI követés viszont teljesen kielégítő.
De tény, hogy ez is értékelhető ajánlat.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Acélfarkas
senior tag
válasz mindhunter #2 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy valaki azért vesz hardvert, mert szabadságra megy. Inkább viszi magával a meglévőt, ha szükséges.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
válasz Acélfarkas #6 üzenetére
5000k-s? azaz 5000000, nem lesz az kicsit sok?
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Vesa
veterán
Vicces, hogy pár éve még a TN panel volt az ultra szutyok, amit bottal se piszkált meg senki, most meg az a csúcs gémer monitor.
A tudomány a valóság költészete!
-
válasz Acélfarkas #6 üzenetére
5000k? Inkább 5k.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
-
Sirus86
tag
Vegre 24-es monitorok, koszi!
És mondá az Úr: És legyen immáron a kocka, tetraéder!
-
hegedus001
aktív tag
ugyan nem vagyok tartalomgyártó de mi van? Egy webkamera tartalom készítésre? Vagy csak ilyen gameplayre gondolsz? mert arra elég lehet, bármi másra viszont kevés. rossz szenzor, egy milcen azért van obbjektív választék is, részletgazdag stb.... azzal lehet tartalmat készíteni, ezzel max valami gameplayes magadat vevős baromságot. (ami mondjuk elég alja a tartalom gyártás terén, de ez az egyéni problémám)
-
Mephike
őstag
válasz hegedus001 #18 üzenetére
Nézz körbe a neten, azért ebbe "webkamerába" kicsit normálisabb szenzor van, mint a Tescoba kapható tucatkamerákban. De persze nem fog egy 300-500k-s MILC-el versenyezni, de az ára se annyi.
Tudom, mert van nálam itthon MILC és volt ilyen OBSBOT is nálam. Tudom, hogy milyen képessége van egy ilyen kamerának, és ha most kezdenék neki a tartalomgyártásnak, egy ilyet választanék. De nézd meg pl a ma felfedett újdonságát a cégnek és magad is össze fogod tudni rakni, hogy ez nem egy tucattermék. -
Kampó
senior tag
" Az előző konfiguráció combosabb verziója az 574 900 forintot kóstáló Foramax AMD Ryzen Game PC Gen7 V6, mely modern címekben még 1440p-ben is elegendő teljesítmény nyújthat. "
A gépem szerintem nem került ennyibe.. és nem hogy 1440p de 2160p-ben Calisto protocolloztam.. pedig tudomásom szerint van hardver étvágya, és minden maxon volt az fps beált fix 60ra.. (akinek 120 kell nyilván most öklendezik) Cyberpunk 2077 is lazán ment 1440 ben minden csutkán.. és csak egy ryzen7 2700x megy egy rx 6700xt van benne.. Mielőtt hőbörög valaki.. az a proci nem hajtja ki mert ezerréves stb.. proci 40 % on ment legtöbb esetben VGA meg 80 felett.. Szóval még mindig nem kell fél millios gép a játékhoz.. csak ésszel kell összerakni..
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Gépépítős topikban is láttam sok ilyen előre szerelt gépet, ami iránt az emberek érdeklődtek, hogy ez így milyen, vagy vehető-e? A nagy részük sajnos olyan volt, mintha mindenféle kimaradt dolgot összesöpörtek volna a raktárból egy működőképes, ám az egyensúlyt teljesen nélkülöző masinériává.
Többet ér egyedileg összelegózni egymáshoz passzoló alkatrészekből.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Z-2300 & Canton satellitek
- Asus ROG Zephyrus G15/R9-6900HSH/24GB Ram/512GBSSD RTX3080 /8GB Asus GARI
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- ÚJ ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K 90Hz - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB SSD - 1,5év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen