- Itt az MSI mindentvivő Sárkánya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AI-jal segíti ki a magányos PUBG játékosokat az NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
VágniValó
addikt
God of Menopause.
-
TESCO-Zsömle
titán
Jah, azt is úgy bojkottálták, hogy az év legnagyobb példányszámban eladott játéka lett.
Én mindenesetre várom ezt is. Mivel konzolom sose volt, így igazából ennek is csak a története érdekel.
Kár a Sony döntéséért, mert ha kihozták volna a Remaster-eket PC-re, akkor berántottam volna az egész szériát. (Nem szeretem a félig elérhető sorozatokat.
) -
Lshadows
csendes tag
Amúgy szerintem most is az van mint a legtöbb ilyen "botránynál", hogy a kisebbség a hangos és ezt a kattintásért kihasználja a sajtó. Pl. mint a Hogwarts Legacy-nál.
-
rottenbull
őstag
Ahogy az is tény, hogy a torrentoldalakon azok vannak többségben, akik:
1 - Akkor se tudnák megvenni, ha nem lenne torrent.
2 - A letöltés mellé fizetnek is. Vagy azért, mert csak kipróbálni töltötték le, vagy azért, hogy egy füst alatt honorálják a készítőket és kukázzák a denuvo féle púp alakú hátizsákokat.
Lehet én látom rosszul, de szerintem a kalózkodás egyrészt túl van fújva, másrészt sokkal kisebb és kevésbé kártékonyabb szörnyeteg, mint a szürke oldalak fű alatt szerzett kulcsos pénzmosodái.Meg a sony kémei, szamoljak a veszteseget
-
TESCO-Zsömle
titán
Az a teny, hogy csak egy nepszerubb torrent oldalon tobben toltottek le oket, mint ahanyan megvettek biztosan nem jatszott bele a dontesbe
Ahogy az is tény, hogy a torrentoldalakon azok vannak többségben, akik:
1 - Akkor se tudnák megvenni, ha nem lenne torrent.
2 - A letöltés mellé fizetnek is. Vagy azért, mert csak kipróbálni töltötték le, vagy azért, hogy egy füst alatt honorálják a készítőket és kukázzák a denuvo féle púp alakú hátizsákokat.
Lehet én látom rosszul, de szerintem a kalózkodás egyrészt túl van fújva, másrészt sokkal kisebb és kevésbé kártékonyabb szörnyeteg, mint a szürke oldalak fű alatt szerzett kulcsos pénzmosodái. -
Csandi
addikt
-
scdlsc
senior tag
A sztori, hogy hogyan halad engem is érdekel(ne) de egyrészt kicsit nevetséges, hogy egyrészt a 2018-as rész komoly hangvétele és az általa feldolgozott "elvesztettük anyát, csak mi vagyunk, apa-fia" stb. téma után ez a válasz, hogy ja anya csak AI diszkó pokolban harcolgat másrészt mindig is egy ilyen maszkulin vonalat képviselt a főhős amivel kialakult egy rajongótábor és most azzal full szembemennek. Lett volna akkor inkább Atreus a főhős és neki egy külön játék ha már Kratost nem akartak.
Szerintem ez kellő kritika megfogalmazás és pózernek sem gondolom magam, a legelső rész óta minddel játszottam, 3, 2018 és ragnarök platina is és az egyetlen singleplayer játék amivel ma még játszanék is mert már jó ideje csak multik érdekelnek, de ez az egy széria kivétel, de így nem annyira érdekel a kövi rész.
Ez a zselékocka is szerintem csak megúszás, hogy olcsóbb legyen az animáció + ne kelljen színészt fizetni.Na, ez egy vélemény volt, nem rinyálás.

FYI: A zselékocka szerepében Jack Quaid.

-
Csandi
addikt
Nem is értem, ezek az emberek amúgy nem játszottak az előző részekkel? Kilométerekről jött hogy Faye lesz a következő játékban. Nem baj, hisztizzenek csak, valahol el kell kezdeni kiszűrni a pózer hatereket akik semmilyen kritikát nem képesek megfogalmazni. Engem érdekel a sztori folytatása szóval meglesem
A sztori, hogy hogyan halad engem is érdekel(ne) de egyrészt kicsit nevetséges, hogy egyrészt a 2018-as rész komoly hangvétele és az általa feldolgozott "elvesztettük anyát, csak mi vagyunk, apa-fia" stb. téma után ez a válasz, hogy ja anya csak AI diszkó pokolban harcolgat másrészt mindig is egy ilyen maszkulin vonalat képviselt a főhős amivel kialakult egy rajongótábor és most azzal full szembemennek. Lett volna akkor inkább Atreus a főhős és neki egy külön játék ha már Kratost nem akartak.
Szerintem ez kellő kritika megfogalmazás és pózernek sem gondolom magam, a legelső rész óta minddel játszottam, 3, 2018 és ragnarök platina is és az egyetlen singleplayer játék amivel ma még játszanék is mert már jó ideje csak multik érdekelnek, de ez az egy széria kivétel, de így nem annyira érdekel a kövi rész.
Ez a zselékocka is szerintem csak megúszás, hogy olcsóbb legyen az animáció + ne kelljen színészt fizetni. -
Urzu_7
aktív tag
Nem is értem, ezek az emberek amúgy nem játszottak az előző részekkel? Kilométerekről jött hogy Faye lesz a következő játékban. Nem baj, hisztizzenek csak, valahol el kell kezdeni kiszűrni a pózer hatereket akik semmilyen kritikát nem képesek megfogalmazni. Engem érdekel a sztori folytatása szóval meglesem
-
scdlsc
senior tag
Elindilt mar a hiszti, hogy miert ronda a csaj?
Odáig el sem jutnak, mert már azon kiakadnak, hogy nő!

-
podtibi
senior tag
-
-
Carlos Padre
veterán
Bezárkóznak, mint nine-ten-doe...
A hivatalos maszlag emlékeim szerint az volt, hogy nem kavartak akkora port a PC-s portok, mint az eredeti... Ki hitte volna, hogy akit nagyon érdekelt, az 2 év alatt megvette PS-re vagy megnézte YT-on/Twitch-en...
Szerintem megilyedtek attól az iránytól, amit a Microsoft/VALVE mutatott, hogy mniden is konzol. Ha megjelentetik az exkluzív címeiket PC-re, akkor mi veszi rá az embereket, hogy Steam Machine helyett PS6-on játsszák őket...Az a teny, hogy csak egy nepszerubb torrent oldalon tobben toltottek le oket, mint ahanyan megvettek biztosan nem jatszott bele a dontesbe
-
Carlos Padre
veterán
-
podtibi
senior tag
Kizárt hogy ebben a húsz percben nincsen ai. Már maga a hősnő úgy néz ki, mintha ai generálta volna.
-
rottenbull
őstag
erre gondolnék én is...
de kár, mert én toltam Sony gémekkel PC-én.Varjuk azert meg a ps eladasokat. Lehet megis jon majd PC-re.
-
GodGamer5
addikt
DEI of WAR. Részemről ennyi. Fos az egész.
-
- = Zk = -
félisten
A hivatalos maszlag emlékeim szerint az volt, hogy nem kavartak akkora port a PC-s portok, mint az eredeti... Ki hitte volna, hogy akit nagyon érdekelt, az 2 év alatt megvette PS-re vagy megnézte YT-on/Twitch-en...
Szerintem megilyedtek attól az iránytól, amit a Microsoft/VALVE mutatott, hogy mniden is konzol. Ha megjelentetik az exkluzív címeiket PC-re, akkor mi veszi rá az embereket, hogy Steam Machine helyett PS6-on játsszák őket...erre gondolnék én is...
de kár, mert én toltam Sony gémekkel PC-én. -
TESCO-Zsömle
titán
na hoppá, hogyhogy?!
Szerintem megilyedtek attól az iránytól, amit a Microsoft/VALVE mutatott, hogy mniden is konzol. Ha megjelentetik az exkluzív címeiket PC-re, akkor mi veszi rá az embereket, hogy Steam Machine helyett PS6-on játsszák őket... -
- = Zk = -
félisten
-
retroid
senior tag
-
kicsako
őstag
Nintendo meglépte hogy nem Mario néven adta el a Princess Peach játékokat. Yoshi is kapott sajátot. Sony pedig meglovagolja a God of War nevet egy "random"(tudom tudom Kratos felesége de na..) karakterhez
-
gyuri125
újonc
Remélem idővel PC-re is elérkezik eme csoda
-
b1mo94
újonc
elegge varos ez a csoda! annyival kiegeszitenem erdekessegkeppen, hogy az Everywhen az amit Odin is keresett es kutatott, az elejen is tobbszor megemliti a maszkot Faye es latjuk is.
A problem doesn’t have to reach our doorstep for it to be our responsibility.
Faye -
gab1ka
senior tag
Szóval így ér véget ez a legenda.. Döbbenet!
A 2018-as God of War leleplező trailer-étől a mai napig libabőrös leszek és az az élmény amit a játék és a folytatása adott az örökké velem marad.
Ez a zselékockás neonmókusos szenny.. erre szavak nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Lexus, Toyota topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...