Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A komponensek drágulása mellett a Microsoft sem kíméli a PC-gyártókat
- Végleg vége a lemezes PS5 játékoknak!
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
-
potyi23
senior tag
sziasztok. Most készulok leváltani a S21 Fe készulékemet. S26 5G/ 512 mb készulékre.ezeknél is gond van a kijelzovel,vagy csak az ultránál ?
-
Ricardo
titán
Ez valóban elgondolkodtató.
" ugyanakkor a magyarázat több kérdést is nyitva hagy: például hogy miért csak egy idő után jelentkezik a jelenség, illetve miért csak a kijelző bizonyos részein látszik a vöröses tónus."
Kíváncsi vagyok hova fut ki. Előbb utóbb kiderül. A frissítést nem húzhatják a végtelenségig. Ha kiadják és nem javul, ak, akkor be kell ismerni hogy hadwer hiba.
janeszgol:
"Megváltoztatják a kijelző színkezelését, hogy eltünjön a hiba? Szép Samsung."
Ez nem lenne megoldás, mert ha kiadnak egy ilyet, akkor a hibátlan kijelzők (hiszen nem érinti az összeset a probléma) színei másznak el.
-
janeszgol
félisten
Én úgy gondolom az eddigi Samsungos tapasztalataim alapján, de ne legyen igazam.
dnelb: A 3,7x kamera a jelenlegi telómon 1/1,4 200 mp és sokkal kevesebb a baj a bemozdulással, nagyon jó fényviszonyok közt szép részletes képek készülnek natív felbontáson is.
Én elhiszem a te verziódat is. Sőt a Samsungból én azt is kinézem (mivel akkora játékos, tehát elég meghatározó most a mobilpiacon), hogy pl az említett S24U-nál a tesztelők más kijelzővel kapták meg a tesztpéldányokat, míg a murás a vevőknek jutott.
-
milkabrams
őstag
Én úgy gondolom az eddigi Samsungos tapasztalataim alapján, de ne legyen igazam.
dnelb: A 3,7x kamera a jelenlegi telómon 1/1,4 200 mp és sokkal kevesebb a baj a bemozdulással, nagyon jó fényviszonyok közt szép részletes képek készülnek natív felbontáson is.
-
Timer
veterán
Nekem anno megmagyarázták sokan, hogy nekik mura nélküli van, mobilarénán és redditen is. Konkrétan az összes tesztelő elfelejtette megemlíteni a problémát, mint ahogy a többség a kameráról is sunnyogott. Akkor utáltam meg igazán az elvakult fanboyokat és tesztelős oldalakat.
Minden márkánál ez van. Olyan szinten kussolnak a review oldalak is, néha még a régi motorosok is, hogy az hihetetlen. Csomó olyan termékbe szaladtam bele az elmúlt években, aminek elvileg semmi gondja nem volt. Aztán tapasztalsz valamit, elkezdesz a konkrét hibára keresni, és dőlnek a reddit posztok, FB bejegyzések. Egy olyan hibáról, ami mondjuk kábé 2 perc alatt nyilvánvaló, de a teszterek véletlenül pont nem veszik észre.
-
zazenke
őstag
és hogy lemaradt aksiban is a samsung . máshol már normál vastagság mellett 8500mah szilicium aku 100w töltéssel
-
bmt50
senior tag
persze, mindig jön valaki aki állítja hogy neki hibátlan, aztán amikor kérem a képet róla, eltűnik mind
az egész interneten, redditen sincs olyan kép ahol mura nélküli s24u van, mind szar kivétel nélkül. Ugyanaz van mint a s26u féle homályos kijelzővel, valaki nem látja. Hát, jó neki 
a bemozduláshoz: legalább már oneui 8.5-on jött a camera assistant alá egy minimum shutter speed opció, ez javít rajta. De alapvetően az egész kamera pipeline szar a samsungokon, kikéne dobni és újraírni, és a 200mp-s kamera helyett is egy 50es kéne. Szép álmok. Amíg TM Roh van, folytatódik a lejtmenet......vagy a Samsung helyett veszel valami mást. Mondjuk kamerában eléggé ott van a szeren a Vivo is
-
dnelb
veterán
Nekem anno megmagyarázták sokan, hogy nekik mura nélküli van, mobilarénán és redditen is. Konkrétan az összes tesztelő elfelejtette megemlíteni a problémát, mint ahogy a többség a kameráról is sunnyogott. Akkor utáltam meg igazán az elvakult fanboyokat és tesztelős oldalakat.
persze, mindig jön valaki aki állítja hogy neki hibátlan, aztán amikor kérem a képet róla, eltűnik mind
az egész interneten, redditen sincs olyan kép ahol mura nélküli s24u van, mind szar kivétel nélkül. Ugyanaz van mint a s26u féle homályos kijelzővel, valaki nem látja. Hát, jó neki 
a bemozduláshoz: legalább már oneui 8.5-on jött a camera assistant alá egy minimum shutter speed opció, ez javít rajta. De alapvetően az egész kamera pipeline szar a samsungokon, kikéne dobni és újraírni, és a 200mp-s kamera helyett is egy 50es kéne. Szép álmok. Amíg TM Roh van, folytatódik a lejtmenet. -
janeszgol
félisten
Úgy, hogy szerintem hw hiba. A murás s24 ultrára is igérgettek mindenfélét, mégsem tűnt el a mura és továbbra is bemozdult minden kép nem tökéletes fényviszonyok között.
Tehát akkor mégis HW hiba, ellentétben a Samsung kommunikációjával és a patch nem javítani fog, hanem torzítani. Megváltoztatják a kijelző színkezelését, hogy eltünjön a hiba? Szép Samsung.
-
milkabrams
őstag
-
dnelb
veterán
s24 ultránál is hibás az összes kijelző, azt is elsunnyogták visszahívás nélkül, itt sem lesz másképp.
-
milkabrams
őstag
-
hdavid1
aktív tag
Azt én sem értem, hogy a szerviz most hogyan oldja meg, ha nem szoftveres hiba.
-
bmt50
senior tag
Kicsit ellentmondásos a cikk tartalma.
"A frissítés viszont egyelőre nem elérhető, így akit nagyon zavar a hiba és gyors megoldást szeretne, annak rövid távon szervizlátogatás lehet a járható út."
Ha szoftveres a gond, amire majd jön egy javítás, akkor minek vigye be az ember a szervizbe?
Hát a hazai szervízeket ismerve úgyis el fogják utasítani azt a néhány reklamációt. "Elvégzett méreseink során a készülék nem produkálta a hibát" 🤣
-
janeszgol
félisten
Kicsit ellentmondásos a cikk tartalma.
"A frissítés viszont egyelőre nem elérhető, így akit nagyon zavar a hiba és gyors megoldást szeretne, annak rövid távon szervizlátogatás lehet a járható út."
Ha szoftveres a gond, amire majd jön egy javítás, akkor minek vigye be az ember a szervizbe?
-
spect80
őstag
Klasszikus oled hiba, ezek szerint mindegy milyen generáció. Nekem már Galaxy S4en is volt ilyen bajom, igaz azóta csak harmadvonalas kínai "strapa" márkánál láttam ilyet
-
bmt50
senior tag
"belebuknának"
Én a pénzügyileg értettem.Neeeem, anyagilag biztos nem
Buknák az Ultra presztízsét, és ez kihatna a többi gyártó elképzeléseire is (mármint hogy ők akarnának-e ilyen privacy display-t a jövőben).
Ettől függetlenül ez kijelzőhiba lesz. Ilyen szoftveres bug nincsen, ami csak foltokban jelentkezik. -
FireFox1996
addikt
-
bmt50
senior tag
"ilyen mobilt egy kijelzőcserére, abba belebuknának"
Nem buknak bele. Akkora volt a tavaly nyerességük, hogy ez kb. egy homokszem a sivatagban.Azért ne feledkezzünk meg a Note 7 akksi robbanékonyságról. Mai napig visszavetette a töltési sebesség növelését a gyártónál.
-
FireFox1996
addikt
"ilyen mobilt egy kijelzőcserére, abba belebuknának"
Nem buknak bele. Akkora volt a tavaly nyerességük, hogy ez kb. egy homokszem a sivatagban. -
bmt50
senior tag
-
zzola
titán
Panelhibát egyébként sem vallanák be.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Így üt rést az AI a biztonsági teszteken
- A komponensek drágulása mellett a Microsoft sem kíméli a PC-gyártókat
- Végleg vége a lemezes PS5 játékoknak!
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- Zuhanórepülésben a mobilpiac
- Formula-1
- További aktív témák...
- Újszerű Honor 200 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Újszerű, hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB, 12 hónap garancia!
- Újszerű Xiaomi Redmi 15C 4.128GB, 2027.04.29-ig Auchan garancia!
- Használt Samsung Galaxy S23 Plus 8/256GB, 12 hónap garanciával!
- Megkímélt Samsung Galaxy S22 Plus 8/128GB, 12 hónap garanciával!
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IRX10 OLED notebook - i7 14700HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB W11
- DELL Precision 3420 (SFF),E3-1220 v5,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K1200 4GB VGA,WIN11
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - Új Eredeti Akkumulátor