- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcosharcos
senior tag
Aztakutya, az a bill.zet defrankó
bár az ára veszélyes
[ Szerkesztve ]
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
Mr.Csizmás
titán
~15 év után újra minőségi asus bill
milyen kár hogy ansi
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
morcosharcos
senior tag
válasz Mr.Csizmás #2 üzenetére
Az pontosan micsodát jelent? (Nem vagyok billzetekkel képben sajna)
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
MODERÁTOR
válasz morcosharcos #3 üzenetére
Amerikai angol layoutos.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Mr.Csizmás
titán
válasz morcosharcos #3 üzenetére
"kisenter"
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Csandi
őstag
Na végre normális Wooting vetélytárs. Bár én még mindig inkább azt választanám.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Mr.Csizmás #2 üzenetére
Azért volt időközben egy ROG Azoth is.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ViZion
félisten
Jó kis billencs, köszönjük a tesztet. Nekem túl pici lenne, meg az ára is "enyhén" túl van azon, amit ilyesmire herdálnék
huhh, akkor más is úgy látja, h a SteelSeries lábon lőtte magát a #@#@> szoftverével?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Yodafon
senior tag
most mar csak azt kene tudni milyen az a magneskapcsolos bill.
Hall szenzorosrol mar hallottam. Ez ugyanaz? Vagy ez olyan mint a PS5 kontroller hogy ellentart?I'm gangsta!
-
morcosharcos
senior tag
-
tDr1v3r
veterán
Tök jól néz ki, végre nem szüzességvédő gamer külsejű.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
-
válasz morcosharcos #14 üzenetére
Nem tapodtam, de attól függ, hogy milyen mechanikushoz, mert az biztos, hogy van olyan, ami mögött bújkálhat gépelési érzetre és hangra.
Nyilván nem a kétforintos kategóriában.
FPS-ezni meg értelemszerűen ez jobb, az analóg miatt. Egy rendes kupakszettel. Mondjuk egy Signature Plastics DCS Dark Sky-jal, nyami.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
morcosharcos
senior tag
válasz Synthwave #15 üzenetére
Na jogos, abból is van ezerféle.... [link] Most van hozzáférésem (nem tulajdonjogom rá, mert a szomszéd irodába vették a gépírónőnek, de kipróbáltam pár hete) egy ilyen logitech billzethez, ez mondjuk tetszik érzésre. Biztos van sokkal jobb is, de igazán brutáljót még nem próbáltam.
szerk: én rengeteget írok amúgy munkában, aztán játszani mostanság azért ritkábban, de pl. nemrég raktam össze a nálam 15 évvel fiatalabb uncsitesómnak egy játszós AM4 gépet, mert Baldur's Gate-ezni akart, és rájöttem, hogy 1: biztosan nem fogok DnD-zni, mert pont ugyanúgy nem köt le, mint gimiben, 2: az ARMA 3-at vagy a Reforger-t elő fogom venni vmelyik hétvégén, és télen összerántok valami csapatot hozzá. Szal lehet beruházok tényleg valami jobb billzetbe magam is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz morcosharcos #16 üzenetére
Logit ne vegyél!
Ha itthonról akarsz valamit, akkor Keychron, Akko és Varmilo. Főleg Keychron, lehetőleg V/V Max/Q/Q Max széria. 50 körül (vadi újról beszélünk) már igen kellemes dolgokat össze lehet szedni a hazai árképzéssel, ami minden létező metrika szerint kettéhugyozza azt a Logit. De 35-ből is, ha az apró játszik. : >
Ha rengeteg írsz, megérdemelsz egy korrekt billencset. Én sem két karaktert gépelek egy nap, úgy mondom ezt.
[ Szerkesztve ]
-
noss
tag
jópár éve pöfölök egy Wooting two HE -t és imádom, kedvenc hardverem..
szoftveres téren sokat fejlődött, és noha a kiindulópont se volt rossz, azért volt hová. érdekes, hogy anno még legyinthettek a HE technológiára, ma meg már kénytelenek beállni a sorba a nagy , neves gyártók is..
jövőálló, tartós bill-t akartam venni (10ujjas gépelésre és játékra), sikerültnoss
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest