-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A Razer inkább azzal egészítse ki a cuccait, hogy ne romoljon el minden termékük 3 év alatt.
Tudom-tudom, te aki olvasod, 100 éve ugyanazt a Razer egeret használod. A feleségem egyszerre vásárolt billentyűzet-egér-fejhallgató kombinációja meg mind elszállt a második és harmadik év között.
Ócska túlárazott márka.Igazából modellje válogatja, van, amelyik tartós.
Persze az old school Diamondback/Diamondback 3G/DeathAdder 3G/Abyssus-féle tartósságot kár várni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
TeeBee73
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
TeeBee73
veterán
-
yanna
addikt
Asztaq... Mérges?
-
ledgeri
nagyúr
-
NandoXXL
őstag
-
0xmilan
addikt
Nem maga a piacra dobas tenye a vicces, hanem a cikk, amit a kolto koritett hozza.

Amugy a tema miatt azt hittem volna, hogy te irtad. -
NandoXXL
őstag
-
ledgeri
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
dongettó
aktív tag
A Razer inkább azzal egészítse ki a cuccait, hogy ne romoljon el minden termékük 3 év alatt.
Tudom-tudom, te aki olvasod, 100 éve ugyanazt a Razer egeret használod. A feleségem egyszerre vásárolt billentyűzet-egér-fejhallgató kombinációja meg mind elszállt a második és harmadik év között.
Ócska túlárazott márka.Szia, egérből melyik? Synapse miatt eleve felejtős a razer. Ha csak gomb, azt mindegyikben kell cserélni idővel.
-
xandrush0831
senior tag
Ócska túlárazott márka. -
tibaimp
nagyúr
Érdekes cucc! Vessetek, nekem tetszik
Nálam az Asus ROG Strix Flare bill-zetem ESC gombja is ki van cserélve egy alu-ból készült ROG logo-s darabra. -
ledgeri
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Meh...megvárom az RGB-s verziót.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egy artisan kupak piacra dobása mitől lenne kacsa? Nem a Razer az első, de nem is az ezredik. Inkább az a fura, hogy csak most jön tőlük az első.
Az meg más kérdés, hogy egyik billencsük sem ér annyit, hogy az ember még artisan keycapet is vegyen rá, huehue.
-
DigitXT
félisten
Manapság egyre fontosabbá válik, hogy egy PC-s játékos ne csak megfelelő teljesítményű hardverrel rendelkezzen, mert már nem tudja megfizetni...
(Egyébként tényleg jó cikk!)Mondjuk április elsején jobban el tudtam volna képzelni, de úgy néz ki, tényleg igaz.

-
Egon
nagyúr
Úgy illendő, hogy ne csak kritikai észrevételekkel jelentkezzek az olyan cikkek alatt, amelyeket valamilyen szempontból problémásnak tartok, hanem kifejezzem elismerésem a nekem tetsző cikket vonatkozásában is.
Ez most az utóbbi lesz: Abutól nem igazán megszokott módon, finom humorral átszőtt társadalomkritika érkezett...
A "mélyről előtörő, racionalitás által már rég nem kontrollált kötődés" szófordulaton komolyan besírtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen egeret válasszak?
- Poco F9 Ultra – diszkófény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Macbook Air 13" A2337 M1 8GB/256GB (2023) (26 ciklus 100% gyári akku)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB/512GB (2022)
- Macbook Pro 16" A2485 M1 Pro 32GB/1TB (2022) (62 ciklus 92% gyári akku)
- Samsung UE50TU7022 50" (125 cm) 4K Crystal UHD Smart TV Újszerű, Fóliás, Dobozos!
- Eladó Konfig I5 6400 16GB DDR4 512GB SSD RX580 8GB!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Watch 4 40 mm LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 13 XPS 9315 WUXGA IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia

szerkesztve, hogy passzoljon