Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASRock lapok általában
- 3D nyomtatás
- Házi hangfal építés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
A vnymérő közelében sincs sokszor. Ha csak mellé nem rakom.

Emoji hiányt majd vmelyik új órában pótolják.
Nálam.semmi baj az óra.láthatóságával, leszámítva az AOD-t. Nagy környezeti fényben kb. lát6atlanná válik.
Skyrush7, barthezz: +1
Stressz # idegesség. Én sem voltam ideges, csak stressztüneteket produkáltam, aztán munkahelyváltással mind eltűnt 2 7alatt, pedig szerettem azt a melót.
vlevi: Amazfitek fürdőórák. Befürdők. Volt 3 is, 2-től elálltam (a szavam nem, azok inkább kéretlenül jöttek), utolsót eladtam. Hulladék mind, mjnd szidja, akinek van. X S3 pár apró hiba ellenére jó, de sztem órában is Honorra váltok majd, telóban bejött.
-
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Igen, az rohadt zavaró, hogy egyetlen emojit se jelenít meg. Legalább akkor ne vágna oda helyettük 25 kockát.
Nekem még a betű méret módosítás is jól jönne(kisebbet szeretnék), illetve a stressz algoritmuson kéne csiszolni, mert ugyan azon a szinten van nálam folyamatosan, pedig voltam már ideges mióta hordom. Így meg semmi értelme.
Persze, ez az S3-ra kellene update formában. Ezért cseszhetik, hogy megvegyem az S4-et, már ha egyáltalán kiküszöböli ezeket..
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit T-REX 3 48mm 21hó gyári garancia.
- Apple Watch Series 7 GPS + Cellular , eSim, 41mm, karcmentes , 79% akku, eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Garmin Epix Pro Sapphire (51mm)
- ÚJ - GARMIN FORERUNNER 570 47mm - ajándékokkal
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest