Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
A Prometheus alapötlete nekem tetszett, a Covenant viszont nálam hatalmas kapufa.
Ahogy írod, leülök megnézni egy akció-sci-fi-horrort és közben azon kell gondolkodnom, hogy mégis mire gondolhatott itt a költő...
Értem én, hogy milyen szép metafora az, hogy valószínűleg az Engineer-k kreálmányát bombázza le David, az ember gyermeke, aki elpusztítja a paradicsomot, de ha nincs háttér infóm, akkor ezt mégis honnan kellene tudnom?
Ez pl. egyik filmből sem derül ki, szóval kicsit túltolta az öreg.A Romolus is nagyon tetszett
spoiler
addig, amíg nem derült ki, hogy nem egy alien van a hajón, amíg nem derült ki, hogy szül egy hibridet az egyik karakter, ami 5 perc alatt nagyobb lesz, mint egy ember.
Az utolsó 10-20 perc nélkül is szorakoztató film lett volna és a végén csettinthettem volna, hogy ez jó móka volt. Így meg a mozi után a haverokkal arról beszélgettünk, hogy miért kellett mindent felpörgetni és túltolni...
spoiler végeA kevesebb néha több.
-
Szabi®
veterán
Csak a Prometheus nem véletlenül jött létre, az alien 4 annyira nem hatott már meg senkit, hogy kellett egy új formula. A kitinpáncélos kiirthatatlan bogarak amik mindig egy elit zsoldosokból álló legénységet mészárolnak le, villódzó sötét űrhajókban jobb eredet volt . (jah nem) Ezt láttuk 4 részen keresztül, és akkor még a Predator szál . . .
Nah így jött létre a Prometheus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung kuponkunyeráló
- Formula-1
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Forrmell.enn
- Milyen alaplapot vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Asus rog ally X + 2db dock + 512GB micro sd
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi