Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbela365
tag
válasz
vargalex #20450 üzenetére
Trükkös a dolog, mert valóban két session az engedélyezett Telekomnál, de ez az ellen véd ha valaki a gyári ONT-t használja és azt indítja újra ki/lejelentkezés nélkül! Ha az ONT-ot pass-through mode-ban használja mögötte/mellette saját routerrel és van IPTV előfizetése (de lehet hogy anélkül is), akkor maga az ONT felhasznál egy session-t és a mögötte lévő saját router a másikat. Én rendszeresen elfelejtem ezt és saját router csere/upgrade során ki kell várnom amíg le nem dobják a beragadt session-t. Meglehet, hogy ez nem csak optikai szolgáltatás esetén van így, jelenleg ONT esetében tapasztalom ezt.
-
kbela365
tag
válasz
bmxbandita #19723 üzenetére
Xiaomi Redmi AX6000. 100 dollár körül volt kb. egy hónapja, elég jó a hardvere és OpenWRT-vel rendben működik. 2,5G port mondjuk nincs rajta.
-
kbela365
tag
válasz
attilav2 #19321 üzenetére
A routerhez közel mennyit mértél? Nekem a routerrel (Linksys E8450) azonos szobában bekapcsolt WED mellett ki lehet hajtani a gigabites internet kapcsolatot. Nem speedtest-tel, hanem sok linux image sok szálon, torrent-en való letöltésével. Szóval ez a 300 mbit nagyon kevésnek tűnik.
-
kbela365
tag
válasz
attilav2 #19287 üzenetére
Majd oszd meg kérlek a tapasztalataidat a WED-del kapcsolatban! Én egy Linksys E8450-et használok, szintén mt7915e wifi chip, ha bekapcsolom a WED-et akkor gyönyörűen működik, de 5-15 naponta, random időközönként összehányja magát az mt7915e modul és csak az újraindítás segít neki. Már feltettem a mediatek-től letölthető legújabb firmware-t is, de nem segített...
-
kbela365
tag
Sziasztok!
Kicsit talán offtopic: megbízható Dynalink DL-WRX36 beszerzési forrás az amazon.com-on kívül van másik? Váltanék AX-es routerre de maradnék Openwrt-nél és ahogy nézen ennél jobb megoldás, amire egyszerűen telepíthető az openwrt jelenleg nincs. Vagy ha valaki tud, kérem, hogy ne tartsa magában az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest