Hirdetés
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbela365
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Trükkös a dolog, mert valóban két session az engedélyezett Telekomnál, de ez az ellen véd ha valaki a gyári ONT-t használja és azt indítja újra ki/lejelentkezés nélkül! Ha az ONT-ot pass-through mode-ban használja mögötte/mellette saját routerrel és van IPTV előfizetése (de lehet hogy anélkül is), akkor maga az ONT felhasznál egy session-t és a mögötte lévő saját router a másikat. Én rendszeresen elfelejtem ezt és saját router csere/upgrade során ki kell várnom amíg le nem dobják a beragadt session-t. Meglehet, hogy ez nem csak optikai szolgáltatás esetén van így, jelenleg ONT esetében tapasztalom ezt.
-
kbela365
tag
válasz
bmxbandita
üzenetére
Xiaomi Redmi AX6000. 100 dollár körül volt kb. egy hónapja, elég jó a hardvere és OpenWRT-vel rendben működik. 2,5G port mondjuk nincs rajta.
-
kbela365
tag
válasz
attilav2
üzenetére
A routerhez közel mennyit mértél? Nekem a routerrel (Linksys E8450) azonos szobában bekapcsolt WED mellett ki lehet hajtani a gigabites internet kapcsolatot. Nem speedtest-tel, hanem sok linux image sok szálon, torrent-en való letöltésével. Szóval ez a 300 mbit nagyon kevésnek tűnik.
-
kbela365
tag
válasz
attilav2
üzenetére
Majd oszd meg kérlek a tapasztalataidat a WED-del kapcsolatban! Én egy Linksys E8450-et használok, szintén mt7915e wifi chip, ha bekapcsolom a WED-et akkor gyönyörűen működik, de 5-15 naponta, random időközönként összehányja magát az mt7915e modul és csak az újraindítás segít neki. Már feltettem a mediatek-től letölthető legújabb firmware-t is, de nem segített...
-
kbela365
tag
Sziasztok!
Kicsit talán offtopic: megbízható Dynalink DL-WRX36 beszerzési forrás az amazon.com-on kívül van másik? Váltanék AX-es routerre de maradnék Openwrt-nél és ahogy nézen ennél jobb megoldás, amire egyszerűen telepíthető az openwrt jelenleg nincs. Vagy ha valaki tud, kérem, hogy ne tartsa magában az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG OLED TV 55CS6LA
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest