Hirdetés
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz biccent #7427 üzenetére
Sajna tplink beszalt a gyors wifi harcba, igy nem kapsz olcso N-es de eros hardvrert toluk.
Ami szerintem most nagyon bestbuy az a xiaomi mi wifi mini (de sok a mi ).
Mintha 128/16 lenne, de nezz utana. Alirol rendelve nagyon barati az ara, de valszeg csak 100as az ethernet.....[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz biccent #7432 üzenetére
Van ra masik custom fw (pandora, padavan), amik allitolag jol teljesitenek, jo kis grafikus felulettel, de valszeg kevesebb szabadsaggal (bovites). De eleg sokmindent belepakoltak (samba, tm, dlna, stb...).
Dragabban eleg nagy ugras van, mert vagy tplink c7, vagy az asusok jonnek, amik a miwifinek a 3szorosai arban ...
Donto kerdes, hogy ragaszkodsz-e az openwrt szabadsagahoz, mert akkor eleg szuk a valasztek. Vargalex irta hogy az uj tplink dualprocis cucc lehet hogy lesz tamogatva (2600 vagy mi), de az meg horror ar szerintem... -
syler123
veterán
válasz biccent #7721 üzenetére
Azzal a verzióval nem működik az 5ghz, nekem be sem engedte kapcsolni.
2.4ghz jeled mennyire erős? Gyárihoz képest nekem gyengébb.
Nekem a trunk verzió van fent, ennél már be engedi kapcsolni az 5ghz-et és valószínűleg működik is, csak eszközöm nincs amivel kipróbáljam. A 2.4ghz jel is erősebb, beton stabilnak nem mondanám, de még mindig jobb, mint a stabil verzióval.
[ Szerkesztve ]
-
Tamy
senior tag
válasz biccent #8872 üzenetére
Akkor kezdetben hanyagold a DDNS-t, akár még jó is lehet, de ráérsz visszatérni rá, ha már ip-vel eléred.
Illetve az, hogy pingre nem válaszol kívülről, még nem jelent semmit, emlékeim szerint ez az alapbeállítás, de lehet, hogy tévedek. Webes felületet nézd, vagy ssh-t.
[ Szerkesztve ]
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Spórolós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külpolitika
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest