- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
eddie303
őstag
Ahogy mondta a kolléga is, Yellow Dog akkor lenne jó neked, ha Macintoshd volna. Van még valam wine/WineX-en túl: Win4Lin (Asszem pénzes) illetve Crossover Office. Most nem tudom, hogy ezzel mennyire fogod tudni megoldani, amit akarsz, Winampot szerintem nem érdemes, arra van XMMS (Hiába mondod, hogy ne jöjjek vele), illetve Noatun. 3Dmark-ot nem próbáltam soha Linuxon futtatni, de elvileg WineX-szel menni kéne neki. DVD-íród biztos muködni fog, a többirõl meg kéne tudni, hogy mik azok márkára, utána meg lehetne mondani, hogy mi menne s mi nem. Turbolinux asszem japán eredetü rendszer. Ha nagyon kezdõ vagy, Mandrake-et illetve SuSE-t merem Neked ajánlani, azzal a legegyszerübb beállítani a hardvert. Bár ilyen magasan automatizált disztribúcióknál lehet számítani arra, hogy nem lesz valami gyors, lásd pl. én is Slackware-et használok, s nagyon gyors, bár mindent beállítani ~~2 nap
De egyszer kell megcsinálni
A Gentoo telepítés még Work in Progress, de az is lesz
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest