Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos egyrészt ilyen topic még nincs. Másrészt lenne egy-két kérdésem. És mivel nem látom értelmét külön MDK-s topicnak, illetve a kérdéseim, azok nem is MDK specifikusak, ezért gondoltam csinálok egyet külön (meg tesztelni kell a RI/OS R3-at is
)
A kérdéseim:
- hova és mit írjak be, hogy egy adott program (lineakd) minden bootoláskor elinduljon. (egyszer már meg volt oldva, csak bizonyos okokból reinstall volt és most meg elfelejtettem)
- Amikor kipróbáltam a Slackware-t, ott a KDE-ben úgy volt a tálca, hogy ha az ikonok fölé vittem a kurzort, akkor kinagyítódtak. Ezt hol lehet beállítani? (itt MDK alatt nem találom).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest