Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy a következő kérdésem elég láma lesz, akkor bocsánat előre is.

Szóval láttam androidos telókra telepítve különböző linux disztrókat, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetséges egy mobilra feltenni linuxot? Nekem egy Samsung Monte-m van, gondoltam kipróbálom.
Tudtok valamit erről mondani? Egyáltalán van értelme?#14072) sh4d0w
Igen, tudom, de úgy gondoltam, hogy fedora-t, vagy valami desktop os-t. Egyáltalán használható egy ilyen pici kijelzőn?
-
Zefír
őstag
válasz
ViZion
üzenetére
A fedorá-t egyszer kipróbáltam, és nagyon tetszett. Igazából csak netezésre meg esetleg, honlap szerkesztésre, dokumentumok írására kellene.
Back Track-et szedem éppen, azt pár hónapja használtam a laptopon és nem volt vele gond, viszont biztos sokat számít, hogy USB-ről fog majd futni.
Már egy ideje próbálkozom különböző linuxokkal, de egyenlőre nem látom még, hogy miért lenne jobb linuxra váltani. Igaz most os x-em van. Lehet, hogy azért.
Bár engem érdekel a programozás, meg minden ilyen berhelésesdi. Amit elvileg linuxon érdemes csinálni. Csak nagyon gyerek cipőben járok még ebben a témában. De hát a lustaság nagy úr.
Ugyanúgy kell mindegyiket telepíteni pendrive-ra? Unetbootin-el gondoltam. Letöltöm az iso-t ztán már megy is fel. Vagy rosszul gondoltam?
UI: Ősi kínai mondás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Van egy régebbi laptopom, és az lenne a kérdésem, hogy milyen linuxot ajánlanátok ami pendrive-ról elfut, és nem kell alá annyira erős gép? ( most sima ubuntu van rajta, Fuduntu elvileg ebből a célből lett csinálva, hogy gyengébb gépeken is fusson szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- LEGO klub
- Apple iPhone 17 - alap
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)