Hirdetés
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
Anakin007
üzenetére
Ezzel nincs, de anno nekem nvidia-val volt olyan, hogy bizonyos videokimeneteket nem szeretett. MPlayerrel játszottam le videót, és ha vo=xv volt megadva, szintén fagyott. Az xvinfo indítására is kilépett, aminek örültem, mert pár programom indulásnál alapból meghívta az xvinfo-t.
Tipp: konzolban az xvinfo, glxinfo, xdpyinfo, xrandr programokat indítsd el, hátha valamelyiktől fagy. Az első kettő esetén értelemszerűen azzal van gond. Az xv talán egyszerűbb, átírtam xvinfo.old-ra a binárist, így nem tudta semmi elindítani. A többinél majd varázsolunk valamit.
Aztán egy újabb driver megoldotta a problémát.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- alza vélemények - tapasztalatok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Bundle topik
- Motoros topic
- EAFC 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest