Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
bambano
üzenetére
azt nézem, hogy gyakorlatilag van CAPT driver, mert be tudtam neki adagolni a Canontól letöltött ppd-t.
mégse nyomtat.ha megszakítom a nyomtatást, akkor utána a nyomtató státusza "ccp send_data error" lesz, tehát valahol a ccpd-vel lehet probléma.
(frissíteni még mindig nem frissítettem, úgyhogy ez maradhatott a hiba gyökere, de amíg lehet, próbálom frissítés nélkül megoldani)
-
Lenry
félisten
válasz
bambano
üzenetére
féltem, hogy eljutunk idáig...
van. csak nem tudom használni, mert olyan függősége van, amit csak akkor tudok felrakni, ha előtte elvégzem ezt a frissítést, ehhez meg nem annyira van sok kedvem, mert 3-ból háromszor problémás volt, céges gépen meg nem szeretem a problémákat.
ezért lesz a következő rendszerem Debian
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi