Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nikon DSLR topik
- Hobby elektronika
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
bambano
üzenetére
egyfelol a mar emlitett biztonsagi javitasok (szinten egy felhasznalos rendszer, s merem remelni, hogy a hasznalt jelszot nem torik meg 3-4 honap alatt egy szalon), masfelol pedig a hardvertamogatas javitasa (bar ez egy szervernel nem erv, de amig baszkodtam usb-s wifi ketyerekkel, tudam volna orulni, ha nem kell kulon forgatnom a modult - mondjuk azota sem kerult bele a kernelbe, ha jol tudom)
a kernelcsere miatti downtime okozta relativ kieses minimalizalhato, ha ugy utemezed, s annyira surun meg en sem cseszem el, hogy emiatt evente 1 alkalomnal tobbszor kelljen radugni a gepre a monitort (akkor is inkabb az a problema, hogy nem olvasom el, amit el kellene, mert ilyenkor nem csak kernelt frissitek)
plusz engem az sem zavar, hogy odavesz a csodasan magas uptime-om, arrol gondoskodnak az idonkenti aramszunetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest