- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Idén engedi el a Windows 10-et az NVIDIA
- Egy szuperautó árát el lehet majd költeni az AMD csúcs-PC-jére
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
Hááát, ez nem túl elfogadó hozzáállás!
elnézést, hogy öregszem és a megszokásaim rabjává váltam
-
Neurotoxin
őstag
XSX-en semmilyen problémát nem tapasztalok
-
pRoject22
addikt
Zseniális game, pár órája kezdtem el de a 92% steam értékelés nem véletlen van
-
Werkly
addikt
Asobo nagyon nem tud valamit! Ahogy elindítom továbblépnék és kilép. Steamen is megy a rinya miatta. Requiem sem használható a mai napig sem csak save mókolással. És érdekes, hogy mindkét játék első verziója működött hibátlanul de a patchek elcseszerintették. Leak vezió hibátlan volt. Ment is refund.

-
Necroman_Mk2
őstag
-
Steven
addikt
csak rantelni jöttem pc-ről
valami egészen elképesztő hogy ezt a nyomorult gamepasst fizetem, nagy ritkán valami érdemi játékot beraknak startba, amiért úgy érzem megéri, de végül azokat is kivétel nélkül mind letorrentezem ha azt akarom hogy játszható legyen
stalker 50+ óra után crashelt ki egy főküldetésben, cod szintén játszhatatlan, indiana jones szintén, ez meg épp valós időben fordítja a shadereket és állandóan beröccen, élvezhetetlen. steamen persze tökéletes
Nálam ilyen shader betöltés/akadás hiba akkor szünt meg mikor a Frame gent force-ltam max x3 ra (x2 re nem engedi) driverből.
Utána eltünt ,szerintem gyárilag x6 volt úgy volt 300 fps
csak épp akadt a játék -
DeathAdder
nagyúr
Tegnap délután álltam neki, Chapter III.-nál járok. Nem értem ezt a sok negatív hozzászólást, mert szerintem ez a játék, amennyit legalábbis eddig láttam belőle, vizuálisan egy csoda - XSX-en játszom (azért érezték a fejlesztők, hogy már kezd kevés lenni a jelenlegi generáció, PS fronton is és performance módban 60 FPS a 'target'
Egyébként nem érződik 60 FPS-nek, hiába van az OLED-en bekapcsolva a VVR is, továbbá a játék menüjében is bekapcsolva hagytam a motion blur-t, pedig utóbbit, ahol lehet, kikapcsolom).A főhősnővel kapcsolatban, a cikkben is szereplő promó képet látva, nekem sem volt túl sok bizodalmam. Aki ettől fél, ne tegye, mindenkit megnyugtatok, a lány szimpatikus és csinos (a keze teljesen olyan, mint az egyik exemé).
A játékmechanika a megszokott parry/dodge/támadás (kard+tőr) kombó, ehhez jön egy teljesen általános, mini skillfa, gyűjthető és elosztható pontokkal, amikkel újabb mozdulatokat, képességeket oldhatunk ki, mint pl. egy AC-ben, nothing special.
Nekem bejön a történetmesélés, a grafika is. Eddig csak néhány buggal találkoztam, pl. a sidekick vöröske mellettem mindig beleakad egy-egy tereptárgyba, de semmi progression- vagy gamebreaking-re nem kell gondolni, ha szükségem van rá a továbbhaladáshoz, egyből ott terem.
IMDb(?) 8.1, Steam 9/10, az azért jelent valamit, akinek van Game Pass Ultimate-je, bátran próbáljon rá, ajánlom!
@DeathAdder: Én sem fizetem állandó jelleggel a Game Pass-t, csak, ha valami nagyon érdekes Day1 megjelenés van, amire most kicsit rácáfolok, mert a barátaimmal nyomjuk a Warhammer 40k: Dark Tide-ot, amihez egyébként is kell, a multi és crossplay miatt, így kb már 3-4 hónapja folyamatosan megy a jóárasított GP
De most őszintén, azért háborogsz, mert letorrentezed az általad érdekes címeket és kifagynak, mert crackelt változatokkal játszol?
Ez olyan, mintha lopnál egy biciklit, használnád és panaszkodnál, hogy nem tetszik, mert kattog a váltója.nem, azt mondom hogy folyamat fizetem a GP-t, de szerintem eddig még soha nem volt hogy ne szívtam volna ott bármivel, talán a KCD2 az egyedüli kivétel eddig
aztán túrom a netet, reddit, játék helyett, hogy mi lehet a baj, végül aztán a kölcsönzőbe kötök ki, azzal nincs szívás
tiszta a lelkiismeretem mert a jó szándék megvan, steamen azért nem veszem meg mégegyszer, ami nincs GP-ban és érdekel azokat természetesen megveszem, erre most rávárok pár napot hátha patchelik, ha nem irány a magtár
-
Neurotoxin
őstag
Tegnap délután álltam neki, Chapter III.-nál járok. Nem értem ezt a sok negatív hozzászólást, mert szerintem ez a játék, amennyit legalábbis eddig láttam belőle, vizuálisan egy csoda - XSX-en játszom (azért érezték a fejlesztők, hogy már kezd kevés lenni a jelenlegi generáció, PS fronton is és performance módban 60 FPS a 'target'
Egyébként nem érződik 60 FPS-nek, hiába van az OLED-en bekapcsolva a VVR is, továbbá a játék menüjében is bekapcsolva hagytam a motion blur-t, pedig utóbbit, ahol lehet, kikapcsolom).A főhősnővel kapcsolatban, a cikkben is szereplő promó képet látva, nekem sem volt túl sok bizodalmam. Aki ettől fél, ne tegye, mindenkit megnyugtatok, a lány szimpatikus és csinos (a keze teljesen olyan, mint az egyik exemé).
A játékmechanika a megszokott parry/dodge/támadás (kard+tőr) kombó, ehhez jön egy teljesen általános, mini skillfa, gyűjthető és elosztható pontokkal, amikkel újabb mozdulatokat, képességeket oldhatunk ki, mint pl. egy AC-ben, nothing special.
Nekem bejön a történetmesélés, a grafika is. Eddig csak néhány buggal találkoztam, pl. a sidekick vöröske mellettem mindig beleakad egy-egy tereptárgyba, de semmi progression- vagy gamebreaking-re nem kell gondolni, ha szükségem van rá a továbbhaladáshoz, egyből ott terem.
IMDb(?) 8.1, Steam 9/10, az azért jelent valamit, akinek van Game Pass Ultimate-je, bátran próbáljon rá, ajánlom!
@DeathAdder: Én sem fizetem állandó jelleggel a Game Pass-t, csak, ha valami nagyon érdekes Day1 megjelenés van, amire most kicsit rácáfolok, mert a barátaimmal nyomjuk a Warhammer 40k: Dark Tide-ot, amihez egyébként is kell, a multi és crossplay miatt, így kb már 3-4 hónapja folyamatosan megy a jóárasított GP
De most őszintén, azért háborogsz, mert letorrentezed az általad érdekes címeket és kifagynak, mert crackelt változatokkal játszol?
Ez olyan, mintha lopnál egy biciklit, használnád és panaszkodnál, hogy nem tetszik, mert kattog a váltója. -
DeathAdder
nagyúr
csak rantelni jöttem pc-ről
valami egészen elképesztő hogy ezt a nyomorult gamepasst fizetem, nagy ritkán valami érdemi játékot beraknak startba, amiért úgy érzem megéri, de végül azokat is kivétel nélkül mind letorrentezem ha azt akarom hogy játszható legyen
stalker 50+ óra után crashelt ki egy főküldetésben, cod szintén játszhatatlan, indiana jones szintén, ez meg épp valós időben fordítja a shadereket és állandóan beröccen, élvezhetetlen. steamen persze tökéletes
-
csakdzsó
aktív tag
Kész élmény lesz nyomulni a cigánylánnyal a piacokon.kilopom a katonák szemét(is)

Most mé,nem?
DE! -
Steven
addikt
-
rottenbull
őstag
-
GodGamer5
addikt
-
Steven
addikt
negativnál:
Grafikailag elmosódott tud lenni;?
Nálam tű élesAmúgy 5080 on kb 90 fps nálam minden ultra és max
dlss x3 (nem bírom kisebbre venni driverből) úgy 200fps+ -
VIPowER
őstag
Én megvárom a Lara Croft mod-ot.
Egyébként belenéztem, de ezzel a nővel nem vagyok hajlandó játszani.
Nem jön be. És aki nem jön be, azzal nem játszom.
-
simauser
tag
Ha Hugo nem is, de Amicia hiányzik nekem...
Amicia vagy Melie.
Mindkettővel milyen jó kis lopakodós tolvajos játékot lehetne már csinálni :-S
-
antikomcsi
veterán
Hááát, ez nem túl elfogadó hozzáállás!
-
Werkly
addikt
-
csakdzsó
aktív tag
Jónak néz ki,felüdülést hozhat a többi játék közé.
-
- = Zk = -
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Robogó, kismotor
- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
- Mortal Shell ll
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D
- Trekking Active összteleszkópos férfi túrakerékpár / városi bicikli
- Retro 386SX-40 számítógép működő állapotban, Conner HDD, Trident VGA (Gyűjtői darab!)
- Apple MacBook Air 13" M4 (16GB / 256GB SSD) Karcmentes, 100% Akku, Asztroszürke
- Apple Watch Series 11 46mm Cellular Jet Black 100% akku Gyári Garancia 2027.01.10+ Extra szíjak
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu U7411 i5 1135G7 Intel Iris 14" FullHD IPS Mindössze 1.2Kg Garanciával Boltból Számlával
- Asus ROG G16 Erőgép 2K gaminghez, 240Hz-es kijelzővel és Rtx 4060
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)

Egyébként nem érződik 60 FPS-nek, hiába van az OLED-en bekapcsolva a VVR is, továbbá a játék menüjében is bekapcsolva hagytam a motion blur-t, pedig utóbbit, ahol lehet, kikapcsolom).
Ez olyan, mintha lopnál egy biciklit, használnád és panaszkodnál, hogy nem tetszik, mert kattog a váltója.