- Milyen egeret válasszak?
- Snapdragon alapokon nyugvó mini PC közeledik a GEEKOM jóvoltából
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ASRock lapok általában
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Nekem van egy nagyon régi Lian-Li házam, abban mozog a "kisgép", van már vagy ~20 éves, és akkor is már kivehető alaplapi tálcás volt, szóval a szerelhetőséggel nem volt baj.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
Dr. Akula
félisten
Hát valahogy ez már nem az a Lian Li design, amivel híres lett. Ha nem lenne felirat, ezt a kunyhót akármelyik gyártó tucattermékének is lehetne nézni. Ezekhez már nem ér fel:
Különösen festetlen alumínium színben néznek ki jól. Kár hogy ilyesemit már nem gyártanak. Igaz, kis modernizálás már rájuk férne, hiszen vízhűtésnek (különösen többventisnek) ezekben még nem volt hely, illetve a VGA-k se voltak akkoriban ilyen hosszúak mint most.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kezeljük már a helyükön a dolgokat, könyörgöm...
Egy nem túl modern konstrukciójú full towert hasonlítasz az új Lancool midihez, aminek a listaára majdnem kétszer annyi volt, mikor anno megjelent. 150-160 AUD vs. 280 AUD, és az inflációt még nem számoltuk.
Szóval ez a 216-os legalább kétszer olyan jó vételnek számít, ha modern hardvered van, fontosak a hőfokok, és nem akarsz a házba 12 db 3,5 hüvelykes vinyót rakni.
Ipari dizájn meg van ma is. A hír tárgya minden, csak nem hivalkodó, de ha ennyire idegenkedsz az edzett üveg oldallaptól, akkor igazán nem tudom, hogy mit keres az asztalodon egy Enthoo Elite...
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ughhh
senior tag
Végre egy normális ház (a fekete szemfényvesztés nélkül)
[A Cooler Master Elite 361-es kompakt háza állítva és fektetve is használható - PROHARDVER! Ház/Táp hír] jó ideje szolgál, de egy front type-c bővítés hiányzik és annyiba kerülne, hogy NEM! -
Dr. Akula
félisten
A dizájnról beszéltem, ami ezt a márkát jellemezte. Letisztult, számítógépház kinézet. Ma meg szinte csak akvárium van, amiből 12 egy tucat. Rámegyek mondjuk a Cooler Master honlapjára, nehéz olyan terméket találni, ami nem ugyanúgy néz ki mint ez a Lian Li itt (persze van 1-2 kivétel, pl. NR200P, de a többség csak ennyi). Színes propeller elöl, üveglap oldalt, kész. Régen ennek volt egyedisége, megjelenése.
Az üveglapot leszereltem róla, csak akadályozza az 5.25" rackek elérését. Sajnos nem lehet anélkül választani, mert akkor teli alumíniumlappal kértem volna. Amúgy se tudták ennyi pénzért méretre vágni a rácsot az üvegajtón, nagyobb lett mint a lyuk neki, állandóan kiesik, mert féloldalasan fér csak bele. Az is milyen már...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ma is vannak egyedi megjelenésű házak.
Mindenesetre komolyan nem tudom, hogy ezen mi a nem letisztult.
Főleg ehhez képest:
~250 000-es ház, leszedett oldallappal. Jobban jártál volna egy hot swap NAS-sal, és valamivel, ami tényleg visszafogott.
Nincs több kérdésem.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Dr. Akula #11 üzenetére
Tehét a Lancool 216-nál háromszor extravagánsabb és ötször drágább Enthoo Elite visszafogott, de az előbbi nem letisztult.
Értem. Logikus.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Czeky
Arcképgyáros
A Lancool 205 mesh dizájnja jobban bejön, de ezek is mutatós darabok.
So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse.
-
Televan74
nagyúr
Nem rossz ár egy ilyen házért. Megnéztem a gamer nexus videóját róla, és az a hátsó ventilátor nem sokat ér ha a videó kártya bordázata vertikális elrendezésű.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Ste
addikt
Régen (2008-2012) még mintha külön, a Lian Li olcsóbb almárkàjaként működött volna a Lancool.
màr akkor is nagyon szép és minimalista hàzakat gyàrtottak, szàlcsiszolt matt fekete Aluból. A tálca már akkor is kivehető volt, sőt a HDD-SSD rögzítés univerzàlis fiókokkal volt megoldva. Elől 3x12cm, hátul a tàp alatt és a VGA fölött pedif 1-1x12cm venti a szellőztetéshez. Szerettem azt a házat -
zetor2000
őstag
Most is van letisztult, minimalista házikó, csak menni kell érte, és lehet, hogy más árfekvésbe esik, nem a legolcsóbb noname árszinten találod meg.
Ez pl. egy sima SilverStone:
Ez meg egy In-Win (gondolom, jó olcsó ):
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
ForRedGlory
félisten
Nem látom a szépséget. Tucat ház.
-
-FreaK-
veterán
Nekem az van (Define S) és tényleg nagyon tetszik, de azért áldoztak ott rendesen a hűtés oltárán.. a következő házamnál (majdeccer') biztosan a hűtés hatékonyságát fogom előtérbe helyezni, a dizájnnal szemben.
GN videóit ajánlom a témában:
Best PC Cases of 2022: $60 to $300 Airflow, Silence, & Budget Cases
Impressive: Lian Li Lancool 216 Case Review, Thermals, Cable Management, & Noise -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egen, telidoldalas Nano S-em van. Ennél egyszerűbbet nehéz elképzeli.
A CM Silencio S400 is majdnem ugyanilyen pölö, csak ugye microATX, viszont annál is választhatsz, hogy ablakos kell vagy teli oldallapos. És még egy microSD kártyaolvasó is van az I/O paneljén. Három porszűrő (vagy kettő, attól függően, hogy felülre odarakod-e a teli elemet), van 5,25 hüvelykes keret, hangelnyelő betétek, és az ajtó megfordítható.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
zetor2000
őstag
Minden gyártót nem tartok fejben
Nekem annyi nyomorom volt/van a Fractallal, hogy szerintem kicsit "biliacél" a ház anyaga. Szerintem egyes házaik oldala/belseje túl vékonyka.
Nekem egy CM Stackerem van, első generációs (STC-T01), ehhez mérem. Itt belül ~0,8-1mm acél van, kifelé meg ~1,2mm alu. Nehéz is, mint a sár. Üresen 16 kiló, de van benne egy PC.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
HThomas
senior tag
válasz zetor2000 #30 üzenetére
Régi melóhelyen asszem voltak nagy CM házak, több gpu-s konfiggal, nem voltak rosszak... de én nem éreztem a hatalmas minőségbeli eltérés a Fractalhoz képest.
#29 Synthwave: jól néznek ezek is ki... mondjuk azt nem sajnálom, hogy az 5.25-öt elhagyják, csak a helyet foglalja így a terrás m.2 ssd-k korában.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha nem Blu-ray írót raksz oda, csomóféle panelt lehet szerválni az 5,25 hüvelykes keretbe (ilyen vezérlő, olyan mobil rack, amolyan előlapi portok, emilyen érintőképernyő stb.).
Amúgy jó kis ház, a másodlagos gépem ilyenben van, csak ablakos. Az a kár, hogy külön oldallapot nem lehet hozzá venni. Meg ahogy nézem szépen felment ennek, meg a Nano S-nek is az ára. +15-20 pénz ahhoz képest, amennyiért még én vettem őket vadi újonnan.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tessék mondani egy 4080 belefér hagyományos pozícióban? (tápkábel miatt)
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Celithrandi
addikt
Ez a cím. Pont olyan mint a korábbi házaik. Egyik se szép, csak praktikus.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
szerinted a coolermaster házak így néznek ki? :) A lian házak szimplán csak nem szépek, a cooler házak viszont legalább gusztustalanok. Fractal tud egyedül szép házakat csinálni, csak nem túl praktikusak.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Celithrandi #38 üzenetére
A szép jelzőnek semmi köze a kinézetéhez...
Egyébként meg ízlés/preferencia kérdése, hogy mi "szép". Szerintem van olyan modelljük, ami kimeríti ezt a fogalmat.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Celithrandi #41 üzenetére
Ennek mondjuk pont igen jó ára van a specifikációk fényében...
-
Celithrandi
addikt
válasz Synthwave #42 üzenetére
én nem látom, hogy lehetne kapni itthon, így nem tudok beszélgetni az áráról. Amit lehet kapni annak nem túl jó az ára és nem specifikációról hanem minőségről beszélek így hogy most raktam össze egy Lancool III-at. Pont a felét éri mint az ára.
-
HThomas
senior tag
válasz Celithrandi #43 üzenetére
Pont a felét éri mint az ára.
Tudsz mutatni egy másik terméket, ami hasonló, és fele annyiba kerül?
Komolyan érdekel, előbb-utóbb esedékes lesz a Define R4 cseréje... -
Celithrandi
addikt
A radiátor helyek mérete miatt nem, de itt arra gondolok, hogy pl a 15ezres Thermaltake házamban nincsenek félremét csavarhelyek vagy "libegő" elemek. Emelett a lian szépen kimért és leírt méret helyei is úgy vannak kiszámolva hogy van ahol 1mm nem marad a végén. Nem rossz ettől függetlenül, de túlárazott.
-
Ijk
nagyúr
válasz Synthwave #29 üzenetére
Most egy Intertech-im-01-et vettem, egy minimál m-atx konfig pont belefér, árához képest szerintem korrekt minőségű, acélház.
Most még egy dual rx6600 is simán belefért, hosszú kártya viszont csak SFX táppal menne be.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Trailblazer
veterán
Szép, de egy Google-keresést követően idehaza egy bolt listázza, árat az sem ír, ki tudja, miért. Jó lenne tudni az anyagiakat forintosítva, mert sajnos nekem a dollárban megadott ár nem jelent semmit.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- Snapdragon alapokon nyugvó mini PC közeledik a GEEKOM jóvoltából
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?