-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plazmacucci
félisten
Én csak reménykedni tudok, mert egy New Vegas 2 nagyon finom fenne.
Remélem valami hasonló jó lesz, de kult klasszikus szerintem nem fog születni.
-
MostlyGentle
csendes tag
Az lehet, de a New Vegas eredeti csapatból is többen vannak benne, meg ugye ott van Tim. Bethesdánál csak jobb helyen vannak a jogok.
Én csak reménykedni tudok, mert egy New Vegas 2 nagyon finom fenne.
-
Plazmacucci
félisten
Keress rá a netem, a mostani csapatban kb egy emberi hajszínt se fogsz felfedezni, ha dolgoznak rajta akkor az DEI lilább lesz mint a készülő mom of war laundry.
Az lehet, de a New Vegas eredeti csapatból is többen vannak benne, meg ugye ott van Tim. Bethesdánál csak jobb helyen vannak a jogok.
-
MostlyGentle
csendes tag
Ez egyáltalán az az obsidian mint 15 éve? Amúgy nem hiszem, hogy már képesek elmegy kategóriánál jobbra.
Keress rá a netem, a mostani csapatban kb egy emberi hajszínt se fogsz felfedezni, ha dolgoznak rajta akkor az DEI lilább lesz mint a készülő mom of war laundry.
-
Plazmacucci
félisten
Csak átlagos forgással számolva is egyik cég sem az, mint 15 éve...
Most nézem, Timi Caine meg ott tevékenykedik. Talán komolyan veszik a projektet. Mindenesetre mi biztosan jobban járunk, hogy nem Tidd pöffrszkedik az IP-n.
-
Plazmacucci
félisten
Ha az Outer worlds meg az Avoved alapján szinte borítékolható

-
TESCO-Zsömle
titán
Ez egyáltalán az az obsidian mint 15 éve? Amúgy nem hiszem, hogy már képesek elmegy kategóriánál jobbra.
-
Plazmacucci
félisten
-
Montanaxy
aktív tag
Szerintem is pont a Fallout 4 a legjátszhatóbb, bár abban is rengeteg archaikus megoldás volt már a megjelenésekor is. De én inkább Elder Scrolls fan vagyok.
-
TESCO-Zsömle
titán
Engem nem ver földhöz, nem vagyok rajongó, szó szerint a Starfield volt a legelső Bethesda játékom, de elég is volt, hogy ne kérjek többet. Csak akkora a rajongótábora a Fallout-nak, hogy az ember azt hinné, valami minőségi cucc, miközben még ma is egy több sebből vérző archaikus motort reszelgetnek házon belül és próbálják beadni, hogy a sebek sármosítabak.
-
wjbhbdux
veterán
Én meg a technikai megvalósításra, hogy egy elvielg OpenWorld játékban löltőképernyő töltőképernyő hátán. Hogy 2023-ban megjelenhet RPG úgy, hogy a lopakodás pont úgy működik benne, mint 15 évvel ezelőtt, hogy nincs takedown, egyszerűen csak felszorozza amit csinálsz egy "nem vett észre" szorzóval és csók. Ha a felszorzott érték kevesebb, mnit az ellen HP-ja, akkor addig tartott a lopakodásod...
Nyilván nem rajongó, nem tudok legyinteni, hogy "itt ezt így szokás", meg "ettől lesznek a Bethesda játékok Bethesda játékok"...Nem szabad bedőlni a marketingnek ami RPG-nek hívja a játékaikat, amikor 20 éve nem adtak ki olyat. New Vegast legalább a hírben említett készítője utólag rendbeszedte egy moddal, úgyhogy még a lehető legjobb kezekben van.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ezekben tőlem is modernizálhatnak

Mondjuk a takedown játékmechanikailag érdekes, mert egyébként miért ne fordulhatna elő, hogy egy táposabb ellenfélnél valami félremegy, észrevesznek és ennyi volt... én ezt elnézem, főleg egy olyan játékban, ahol nem a lopakodás a fő hangsúly, hanem csak egy lehetséges út a sok közül. De van ahol zavaró, pl BG3-ban próbáltam lopakodni és az elején frusztráló volt, hogy nem látom előre mit csinálhatok meg észrevétlenül és mit nem.
Nyilván, de akkor legyen RPG, gurítsunk egyet a D20-assal, ne az legyen, hogy 250x4,5=1125DMG, az ellennek volt 1200HP-ja, így jártál, mostantól hangos a buli...
Számomra ilyen szempontból a Payday2/FarCry/stb megoldása az etalon. Táposabb ellenfélre az ilyen rendszerekben benne van, hogy egyáltalán nem tudod takedown-olni, vagy csak sebzed és max később, külön skill-lel tudod majd őket leteríteni egyból, de ezt előre meg is mondja. Van, hogy külön animáció van rá, hogy megbököd, mint böllér a disznót, az meg átdob a válla felett.
-
HThomas
őstag
Én meg a technikai megvalósításra, hogy egy elvielg OpenWorld játékban löltőképernyő töltőképernyő hátán. Hogy 2023-ban megjelenhet RPG úgy, hogy a lopakodás pont úgy működik benne, mint 15 évvel ezelőtt, hogy nincs takedown, egyszerűen csak felszorozza amit csinálsz egy "nem vett észre" szorzóval és csók. Ha a felszorzott érték kevesebb, mnit az ellen HP-ja, akkor addig tartott a lopakodásod...
Nyilván nem rajongó, nem tudok legyinteni, hogy "itt ezt így szokás", meg "ettől lesznek a Bethesda játékok Bethesda játékok"...Ezekben tőlem is modernizálhatnak

Mondjuk a takedown játékmechanikailag érdekes, mert egyébként miért ne fordulhatna elő, hogy egy táposabb ellenfélnél valami félremegy, észrevesznek és ennyi volt... én ezt elnézem, főleg egy olyan játékban, ahol nem a lopakodás a fő hangsúly, hanem csak egy lehetséges út a sok közül. De van ahol zavaró, pl BG3-ban próbáltam lopakodni és az elején frusztráló volt, hogy nem látom előre mit csinálhatok meg észrevétlenül és mit nem.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem az még kimaradt, majd egyszer valami akcióban...
Nem is a grafikára gondoltam, hanem a játékmenetre, dialógusokra, RPG elemekre.
Mondjuk én oldschool vagyok ilyen tekintetben, nekem a Fallout 1 és 2 az etalon. Ok, az 1-nek mai szemmel vannak problémás részei, de a 2-be nem tudok belekötni, azon túl, hogy ma egy nagy méretű és felbontású monitoron már nagyon pixeles a grafika.
Nyilván nem rajongó, nem tudok legyinteni, hogy "itt ezt így szokás", meg "ettől lesznek a Bethesda játékok Bethesda játékok"... -
HThomas
őstag
Én megkockáztatom, hogy a Starfield azért bukott, mert nem modernizálták. Azon a címen kifejezetten segített volna egy Unreal Engine 5...
Nekem az még kimaradt, majd egyszer valami akcióban...
Nem is a grafikára gondoltam, hanem a játékmenetre, dialógusokra, RPG elemekre.
Mondjuk én oldschool vagyok ilyen tekintetben, nekem a Fallout 1 és 2 az etalon. Ok, az 1-nek mai szemmel vannak problémás részei, de a 2-be nem tudok belekötni, azon túl, hogy ma egy nagy méretű és felbontású monitoron már nagyon pixeles a grafika.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
HThomas
őstag
Mást nem nagyon vihetnek tovább, hisz a 4-et nem ők csinálták...
Valóban... ezzel együtt van reális veszély arra, hogy "túlmodernizálják", de ne így legyen...
-
TESCO-Zsömle
titán
-
HThomas
őstag
Ha a New Vegas szellemi örökségét viszik tovább, modernebb köntösben, az szuper lenne. A 4-ből inkább nem kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Szerverhiba miatt szomjazhatnak a házikedvencek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kedvenc zene a mai napra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ APPLE WATCH ULTRA 2 GPS+CELLULAR 49mm TITANIUM
- PHILIPS EVNIA 49M2C8900 240Hz/ 0.03ms / Ambilight
- Intel Core i7 13700K/ GeForce RTX 4070 Ti 12GB/32GB DDR5 RAM/ 2TB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy Tab S7+ Book Cover Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 12.4 Book Cover Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T4 Chieftec 450W
- Add el nekünk!Apple iPhone 15 Pro/15/15 Plus /15 Pro Max
- SzinteÚj! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i7-1265U 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia +Prem Supp!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékok extra kontroller garanciával