Hirdetés

Aktív témák

  • koncsik

    MODERÁTOR

    válasz syberia #4148 üzenetére

    Bocs, úgy tűnik lemaradt az "Eredmények" rész másik fele:

    Az alacsony jelentési arány kizárja vagy lassítja a közegészségügyet veszélyeztető "problémás" gyógyszerek és vakcinák azonosítását. A gyógyszerek és vakcinák mellékhatásainak új felügyeleti módszereire van szükség. A jelentéstétel akadályai
    a klinikusok tájékozottságának hiánya, a bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy mikor és mit kell jelenteni, valamint a a jelentéssel járó terhek: a jelentés nem része a klinikusok szokásos munkafolyamatának, időt vesz igénybe, és duplikatív. Proaktív, spontán, automatizált, az EHR (electronic health record/elektronikus egészségúgyi adatrögzítés) -ekbe és más információs rendszerekbe ágyazott mellékhatás jelentési lehetőségek felgyorsíthatják az új gyógyszerek problémái felismerésének felgyorsítását és a régebbi gyógyszerek kockázatainak gondosabb számszerűsítését.
    Sajnos soha nem volt lehetőség a rendszer teljesítményének értékelésére, mivel a szükséges CDC-kapcsolatok már nem álltak rendelkezésre, és a CDC tanácsadói akik az adatok átvételéért felelősek, már nem reagáltak a többszöri kérésünkre, hogy folytassuk a tesztelést és értékelést.
    (Translated with www.DeepL.com/Translator (free version), korrekció általam)

    Bár a dokumentum több, mint 10 éves, és az IT oldal rengeteget fejlődött, a feltételezett mellékhatások aluljelentése nagy problémája nemcsak a vakcináknak, de a hagyományos gyógyszereknek is.

    Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Aktív témák