Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    válasz snecizero #95999 üzenetére

    Azért ezt a részt se felejtsük el:
    "A halálesetek szív-, tüdő- vagy vércukorbetegséggel kapcsolatosak voltak, és lehet, hogy a Szputnyik V. okozta őket, de az is lehet, hogy nem. A kapcsolatot az oltás és a halálesetek között vizsgálni kellene."
    Az ilyenekkel már tele a padlás.. lassan nincs olyan vakcina amiről nem írt volna valami ilyet a sajtó..
    Az hogy emberek halnak meg, ez teljesen "normális" dolog. Olyanok is akiket beoltottak, olyanok is akiket nem. Azért mert valakit beoltanak, még nem kap valami "isteni védelmet" ami megvédi minden rossztól, betegségtől! Amíg ezek az esetek nincsenek kivizsgálva, addig csak rossz sajtó..(vajon miért..küszöbön az EU engedélyeztetés..jön egy újabb versenytárs a "nyugati" és "EU-s" vakcináknak..AZ-nál is elég erős volt szerintem az a tény hogy Brexit..)
    De ha ki lesznek vizsgálva,mint az AZ-nál, és azt látjuk hogy kb. kisebb az esély rá mint a lottó ötösre, akkor meg lehet mérlegelni hogy pl. én aki kereskedelemben dolgozom, és arra az esély hogy elkapom a munkám során még az idén 2x(tavaly októberben már megvolt) kb. 100%, de legyen 50, arra hogy valamit okoz nálam az orosz medve shotja meg mondjuk 1 a millióhoz, akkor nincs több kérdés szerintem!

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák