Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    Én is mesélek egy érdekeset, mert én naívan egy ideje azt hittem, nem lehet nagyobb az a bizonyos állatkert. Faluból származom, kb. 1500 fősből, bár én Budapesten lakom, volt,hogy hazalátogattam. Az hagyján, hogy hazaértem még tavaly nyáron, már azzal fogadott pár ember, akivel összefutottam a boltban, hogy "Ugyan vedd má' le azt a szart, há' ennyire komolyan kő venni, vagy mivan", miután később pont az ilyenek miatt megérkezett a kovid a faluba és páran belehaltak, az emberek elkezdték hordani a maszkot, ahogy kellett is volna, majdnem megnyugodtam.
    Erre éppen meséli édesapám, hogy ismerős pár házzal arrébb atom beteg, enni, felkelni sem tud, láz ezerrel, de a az illető szerint "Ez nem kovid, ő nem teszteltet, nem hív háziorvost, mert ő csak megfázott, mindenki más ahülye ugye". Nyilván, az ő baja, amíg otthon döglődik, de nem, ilyen betegen fogja magát, teletömbe lázcsillapítóval bemegy oltópontra a közeli városba, elhazudja, hogy semmi baja, és felveszi a Pfizert.... mindezt 70 évhez közel, ennyi ésszel.. szurkolok neki, hogy életben maradjon, mert ugye azóta még szarabbul van, kérdőre vonva telefonon "hát, bekapott pár bogyót és menni keleltt, különben nem oltották volna be, ha szól, hogy beteg".

    Bocsánat, ha kicsit "tömény" lett az írás, de nem hiszem el, hogy emberek ennyi aggyal meg tudnak élni 70 évet vígan, vagy valamit én csinálok rohadt rosszul...

Új hozzászólás Aktív témák