Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz tom_tol #90036 üzenetére

    a kulcs egyébként szerintem a még mindig nem teljes átfertőzöttségben lehet. az egy bites felhasználónak van életösztöne, de ha hozzájuk nem jut el a vírus, nem lát belőle semmit. ha eltemeti a rokont, már be lesz csokizva.

    ez olyan, mint erdőbénye település. nagyon sokáig úgy voltak vele, hogy ez az egész olyan városi marhaság, azok laknak egymás hegyén-hátán, nem foglalkoztak a járvánnyal. el is telt sok idő, mire megérkezett a vírus, de végül odatalált. hamar eltemettek 20 embert (az sok egy ilyen kis községben), és pörög tovább a számláló. na, most már nem kell szólni ott a maszkok miatt, hordják.

    nehéz elhinni a brit csúzliról, hogy ahova tényleg bemegy, ott nem lesz súlyos eset.

    (egyébként nekem elég meglepő, hogy amikor betegszállítók, mentősök azt mondják, hogy a rádiójukon már semmi más nem megy, mint hogy korona itt, korona ott, súlyos eset, amikor a dokik azt mondják, hogy ilyet még nem láttak és nem bírják, amikor jönnek a beszámolók, hogy fiatal rokont elvitt, akkor miért kételkedik még valaki ezek valódiságában. az m1 híradót én sem hinném el, de most azért már annyi informális csatornán jön a vészjelzés, hogy igazi rednecknek kell lenni, hogy dafke ne higgye el az ember)

    a lidlis horonymaró egyébként egész használható :DDD

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák