Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz viharhozo #86734 üzenetére

    Csak mondom, ez volt a kormányzati fenyegetés alapból is, akkor nem volt vele senkinek semmi problémája. Így direktbe megmondták, hogy aki nem regisztrál, vagy nem kéri a felajánlott kínait, az mehet szépen a sor végére és kussolhat, majd beoltják egyszer, ha mindenki más már megkapta.
    Most ezzel a kommunikációval szemben várunk a későn ébredőkre és az agyatlan oltásellenesekre, akik közül egyre többen ébrednek fel és természetesen sírva rohannak oltatni, ahogy a közeli ismerősi körből is egyre többen kapják el, kerülnek kórházba, esetleg patkolnak el.

    Most kivételesen egyetértek Aweriot-al, ha azt akarjuk, hogy éledezzen a gazdaság, első körben a munkaképes korosztályt kellene oltani, ahogy azt teszik pl Kínában. Persze, oltsák a nyugdíjast is, de könyörgöm, ha már eljátszuk ezt a regisztrálósdit, akkor ne várjunk már a konteós Gizi nénire, aki még mindig attól retteg, hogy Gates papa megcsippeli, hanem haladjunk azokkal a fiatalokkal, akik már januárban, a sz*rvihar előtt is voltak olyan értelmesek, hogy önkéntesen vállalták az oltást.

Új hozzászólás Aktív témák