Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz #20749568 #71611 üzenetére

    A vakcina SENKIT se ölt meg, és már bőven 6 millió beadott oltás felett járunk. Szóval ezzel érvelni a vakcina ellen, hogy "de megölhet", a legtudatlanabb ignoráns faszság. Aki meg ilyen halálhíreket terjeszt, az egy konteós idióta, és felőlem beállíthatja magát a mindentudás birtokosának, akkor is csak egy konteós idióta. Nagyon szívesen felülvizsgálom ezt a nézetemet, amint bebizonyítja a konteóját, de arra nyilván várhatok napestig...

    #71608sutszi
    Ezzel az érveléssel költözz egy barlangba, és sose gyere ki, mert úristen meghalhatsz. Mindennek, MINDENNEK amit csinálsz van egy kockázati faktora. Kólát veszel automatáböl? Megölhet. Vezetsz? Megölhet. Bármilyen rutinműtét? Megölhet. Szedsz bármilyen gyógyszert? Megölhet. Levegőt veszel? Megölhet.

    Talán nézd meg a betegség megöl vs vakcina megöl arányt. Melyik a valószínűbb szerinted: hogy a vakcina öl meg, vagy a Covid ha elkapod?

    [ Szerkesztve ]

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák