Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz Gsx-rr #71000 üzenetére

    Pont 1-2 napja volt ez a videó ide linkelve, leírtuk, miben van igaza a videóban, és miért félrevezető és hamis a következtetés, amit levon belőle. De akkor röviden:
    - igen, az oltásnak vannak mellékhatásai
    - ezeket részben ismerjük, a hosszútávúakat nyilván még nem ismerhetjük
    - a hosszútávú mellékhatásokat azért igen jó közelítéssel mégis meg tudjuk becsülni (lásd: nem fog 2. fejed nőni, nem változik a DNSed, stb)
    - a mellékhatások NEM veszélyesek, mint ahogy ő mondja
    - a mellékhatások miatt NEM kell "beszüntetni" az egész oltásprogramok/fejlesztést, mint ahogy ő mondja
    - hiszen NEM súlyosak a mellékhatások, ami pedig potenciálisan az -> ezért nem Pistike szúrja magát otthon, hanem szakemberek egészségügyi intézményben (lásd anafilaxiás sokk)
    - MINDEN oltásnak vannak mellékhatásai, azokat is be akarja tiltani? gondolom nem... de nem is beszél róluk, úgy tesz, mintha ezek a mellékhatások csak a covid oltás sajátosságai lennének

    Szóval bár abban igaza van, hogy mellékhatások vannak, de az minimum félrevezetés hogy ezek annyira súlyosak lennének, hogy rettegni kell tőlük és leállítani minden oltást/fejlesztést. Ez ugyanis sima hazugság.

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák