Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Micsurin #6956 üzenetére

    Ne vicceljünk már... a több hét alatt elvégzett teszteket is kín keservesen tudták teljesíteni, 3 napos átfutásokkal a beszámolók szerint. Persze, van 37 labor meg ilyesmi, csak épp valamiért mégis csak egy-két helyen végzik. Talán mert nincs meg hozzá elegendő teszt jelenleg.

    A tesztelés nem gyógymód, hanem arra jó, hogy zár alá kerüljenek a hordozók. Ezt nem olyan nagy kihívás megérteni. Minél tovább megy a totojázás, annál több lesz hordozó és annál többen kapják el olyanok, akik majd komolyabb ellátást is igényelnek.

    Nem statisztikát gyártanak ott, ahol sok tesztet végeznek, nem poénból csinálják. Hanem azért, hogy lassítsák a terjedést a hordozók mozgásának korlátozásával. Ha nem tudnak elég tesztet beszerezni, akkor általános kijárási tilalom kell.

    Persze az is egy hozzáállás, hogy tojjuk le és hulljon a férgese. De mivel mi amúgy is egy kisegítő ország vagyunk, így mindenképpen megérzi a gazdaság a hatást, akkor is, ha minden veszélyeztetett embert tajgetoszra küldünk. Mert az összeszerelő üzem nem tud működni, ha minden országban lezárások vannak és nincs se anyag, se nem veszik át az elkészült árut.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák