Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    Ez a digitális tanrend egyelőre katasztrófa!
    3 gyerköcömből kettőt érint. Egyikük google class+redmenta kombóval támadott, az egész jó, másik gyerköc(pont a problémásabb alapból) edmondo+redmenta, de pár tanár Krétát hajlandó csak használni, másik meg facebook csoportban üzenget..
    A lényeg, a tanárok részéről le van tudva annyival a digitális oktatás hogy pl.:
    mai nap olvassátok el a tk 92-95.oldalát, készítsetek jegyzetet, holnap 10-ig pedig töltsétek ki a redmenta kérdéssorát amire jegyet kaptok majd dolgozatként.
    Innen a szülők feladata minden, mert ha vissza is kérdez a diák hogy valamit nem ért, akkor mire válasz érkezik a tanártól már lejárt a kérdéssor kitöltési határideje.
    Szülőként elég nehéz alapból rávenni őket itthon tanulásra, de az az én felelősségem, ezt nem vitatom. Viszont hogy én is magyarázzam el amit nem ért, az már túlnő rajtam!
    A tanárok elég könnyen lepasszolják ezt az egészet, én meg munka mellett végezzem az ő munkájukat is. Javítsatok ki ha rosszul látom, de a digitális tanrendnek kicsit gyorsabb kommunikációval kellene, interaktívan működnie! A felületek ezt lehetővé is teszik, csak ki kellene használni a kor vivmányait! nem pedig 2 perc alatt elintézni a munkát amit korábban 45-90 percig végzett! Nagyon mérges vagyok! Két kamasz gyerekkel alapból nem egyszerű, hát még így!

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák