Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz lafaty80 #6732 üzenetére

    Ha arra a klasszikus, bevett ezós fordulatra gondolsz, hogy "el akarják terelni a figyelmet más, fontosabb dolgokról" jelen esetben a bezárásokkal és társaira, akkor jah, jelen van és lesz is. Téma- és korfüggetlenül. Sajnos ez az átlag facebookozó szintje. Semmi gondolat, csak birkai átvettség. Olyan számossággal, hogy néha már-már engedne az ember elméje, mivel ennyi birka nem lehet, még akkor is, ha ordít, hogy nettó baromság. De lehet ennyi.

    A racionális okot felettem leírták, a gyerekeket nem lehet koordinálni olyan szinten, ahogy elvárható lenne. Tegyük hozzá, nagyon sok felnőttre is igaz ez, arányaiban persze kevesebbre. A gyerekek még jogosan ösztönlények. Volt az ATV-n egy jelenet, mikor a jópofának gondolt öklözés után Sváby vendége zavarában - és levezetésként, hogy az ösztönös kézfogásból sikerült átváltani tizedmásodperc alatt az aktuális menő kontaktusra, na meg hogy sokan látták ezt - szóval zavarában alllaposan megfogdosta saját arcát is, biztos ami biztos. És megidézett szakemberként volt jelen. Poén a maga módján. Pont annyira jó volt, mikor Vendi az informatikai műsorában dummy jelszóként 1234-et adott meg. Ha a gyakorlat hibádzik, lehet mellé tengernyi intés és szájtépés, a gyakorlat fog győzni. A kölkök is a cselekményt másolják leginkább, a szó elenyész, de itt nincs idő kivárni egy generáció felcseperedését, így inkább a bezárás volt a meglépendő út. Értelmetlennek tűnhet, mivel elvileg csak a nagyszülőktől kell távol tartani őket, de ennél összetettebb, áttételesebb a dolog.

    Ami azért mégis felba..bosszant, hogy a bedőlt gazdaság mellé az esküvők csak mehetnek tovább, szépen. Mert hát sok pénz volt az, meg lehessen már boldogság. Nehéz az ilyen mellett elmenni szó nélkül. A temetés még hagyján. Nem elég durva ez a vírus ahhoz, hogy az emberek helyesen súlyozzanak.

Új hozzászólás Aktív témák