Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    Lelki egészségünkre is károsan hat a koronavírus-járvány

    A koronavírus-járvány miatti bezártság erőteljesen hatott az emberek pszichés állapotára, többségüknél több tünet is jelentkezett, sokuknál ráadásul életükben először.

    Már tavasszal is jeleztem, hogy komoly pszichés változásokat észlelni a topikban is, azóta is többen jelzik, akik nem itt élik nem túl szabad életüket, hogy komoly gond ez is, nem csak vírus van a világon, ill a vírus is nyitott ajtón csusszan egy pszichésen amortizált célpont esetén!
    A pszichés állapot jó szinten tartása legalább olyan fontos, mint a néha emlegetett vitaminok és a folyamatosan tolt maszk-kérdés, mégsem érdekes szinte senkit. Ez miért van? Sok betegség pszichoszomatikus úton érkezik, vagy ha covid van, akkor a világ összes más eü veszélye megszűnik? Mondjuk ezt a halálozásoknál is tapasztalom, csak covid-ban halhatnak meg emberek egy ideje.....ezt olvasni itt állandóan és mára már ez a standard? Hűha emberek, no az baj lehet, hogy emiatt súlyosabb lesz hosszú távon, mint a covid miatti nem lebecsülendő gondok.

    (azt inkább nem minősíteném, hogy hónapok óta tényleg semmilyen halálozás nem érdekli az ittenieket, csak a covid-dal érintett halálozások, remélem tudjátok, hogy ez teljesen abnormális így, mert kizárt, hogy minden más halálok eltűnt a Földről) :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák