Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz freeknight #2040 üzenetére

    Ne keverd a dolgokat. Az olaszországi magyarokat hazairányította a római magyar követség [link]
    Méghozzá úgy, hogy olaszország lezárása ellenére kiengedik a külföldi állampolgárokat, tehát mindenki fusson, mint a bolondok. No, akkor ki a hülye?

    Amivel összekombináltad az az, hogy itthon vonuljon önkéntes karanténba, aki problémás helyen járt. Ami annyit jelent, hogy szabadságot vagy fizetetlen szabadságot próbálhat kérni. Iskolából nem jelent igazolt távolmaradást. Amíg nincs hivatalos utasítás erre, addig a kérés egyenlő azzal, hogy saját károdra old meg és vis major, ha kirúgnak vagy bukod az egyetemi félévedet. Persze, egy hős, aki tanulmányait, munkáját, megélhetését kockáztatva otthon marad, mert a szokásos magyar arrogancia másik kézből ahol lehet szivatja őket. Mindig addig nagy az arc, amíg másoknak kell megmondani, hogy mit kéne tenniük, de ilyen szintű és gazdasági következményű felelős döntést nem hoznak meg. Vagy pedig nem látják indokoltnak - lényegében ezt kerülgette az operatív rizsa is.

    (#2025) t72killer
    vicces olvasni a kommenteket, amiben azt látni, hogy ha sokszor ismételgetnek blődségeket, akkor egyre többen elhiszik.
    Nem lett már megcáfolva többször is az, hogy jaszkariztak az egyetemisták? Hogy ők követeltek vizsgálatot... majd kvázi rabosítva éjjel mentek értük utána, amikor valakinek eszébe jutott, hogy mégsem kellett volna elzavarni őket? Össze vissza kavarás és hazudozás megy. Eddig nekem úgy tűnik, hogy az egyik fél az, akit rendszeresen hazugságon kapnak...
    A magyar diákok meg tudják, hogy kuss a nevük, meg ők megszokták a balkáni állapotokat. Amúgy meg mintha velük kapcsolatban is cikkeztek volna, hogy ugyyan már miért tartják benn őket negatív eredmények ellenére.

    Nem baj, ha véletlen mégis komoly baj lenne a járványból, akkor majz ezt is megfilmesíti a hbo. Hogy védőfelszerelés nélkül, mentörődöm, amatőr módon vilelkednek a benn jártak szerint az egyészségügyi dolgozók. Hogy ott dolgozó szerint utólag gondolkodnak némelyik helyen, hogy csak kellett volna venni igazi maszkokat, de majd a gézmaszkkal minden hogy megoldódik. És a tisztifőorvos nénivel, aki szerint a magyar egészségügyben nem fordulhat elő, hogy nem tartanak be alapvető dolgokat - bár köztudott, hogy a felszerelés hiányi miatt ez a napi közönséges hétköznapokon is.... szóval igen, elfogult vagyok kicsit azzal szemben aki hazudik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák