Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz H1F0N1CS #1259 üzenetére

    Minket is érdekel, ennek ellenére nem ülök a gép előtt nyomkodom 5 percenként az F5-öt valami hír oldalon. Naponta egyszer elolvasom pár percben mi a helyzet, vagy megnézem az BBC News napi összefoglalóját YouTube-on és lépek tovább.

    Túl sokat nem tudok kezdeni a dologgal. Szomorú hogy meghalnak emberek, nekem is a szüleim 60 év felett, még három nagyszülőm is él, szóval én is tudok kikért aggódni. Ennek ellenére szerintem hiú ábránd azt hinni, hogy érdemében tudod befolyásolni, hogy elkapják-e vagy sem. Kb. mint folyómedret KRESZ táblákkal szabályozni. Ha már tényleg itt lesz és ezresével lesznek minden városban a fertőzöttek (finoman szólva sem tartunk még itt, még az erősen fertőzött területeken környezetében sem jön ez össze), akkor ha nem tőled kapják el mert atom vigyázol, akkor majd mástól biztosan. Ez egy ilyen taliga. De itt még nem tartunk és remélhetőleg nem is jutunk el ide.

    Ezt a nagy kézfertőtlenítés mizériát se értem. Az ilyen emberek utána kvázi "the floor is lava" játékot játszanak és nem nyúlnak semmihez? Egyszerűen nem reális.
    Pl. ki hányszor matatja egy nap a telefonját? Azt is takarítod 15 percenként fertőtlenítővel? Tippre az egyik legjobb vírushordóz modern korunkban, mert minden helyzetben előfordul hogy használod.
    De most mondhattam volna a lakáskulcsot, céges beléptető kártyát, BKV bérletet, amelyeket nap mint nap használsz és ha nincs világjárvány sem kezdesz el Domestos-ozni hetente :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák