Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz kwzatz #113984 üzenetére

    Lesz itt még kötelező 3. oltás az állami szférában, meg lesz lassan az is puffogtatva, hogy a 3. oltást fel nem vevők miatt is terjed a járvány.

    Azt mondják, nincs még hatékonyabb cucc, ezért kell. Oké, de az tényleg jó lesz, ha az emberek immunrendszere fél évente (ki tudja meddig) meg van boostolva, lényegében arra utasítva, hogy hónapokon, akár éveken át 0-24 tolja magából az antitesteket, mintha folyamatosan a vírusnak lenne kitéve?

    Folyamatosan védekezésre lesz így kényszerítve. Mintha vennél egy házőrző kutyát, hogy ugasson, ha jön a betörő, de az 0-24 ugatna biztos, ami biztos. Hamar kimerülne. Persze lehet, hogy semmi gond nem lesz az immunrendszerrel, ha sokáig "boostolva van", de az is lehet, hogy probléma lehet. Az vitán felüli, hogy annyira összetett és komplex rendszer, hogy a kutatók is csak a felszínt kapargatják.

    Ha eltelik egy kis idő, csökken az antitest, jön a buli mint ami most is. Ha nem ezt akarod, akkor oltás pár havonta, az meg egy nagy kérdőjel. Ismét érdekes 1 év előtt állunk...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák