Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz -Skylake- #106488 üzenetére

    Szerintem és kihangsúlyozva szerintem Laci rá is tesz egy lapáttal. Nyilván van egy életszemlélete, világfelfogása, amelyben véleményem szerint vannak szélsőségek és a saját élethelyzetére/lehetőségeire hajlított gondolatok, de az alapvető irányultsága és elképzelése nem helytelen az ember életmódjával, stresszhez, problémákhoz való hozzáállásával.

    Úgy gondolom részben troll is és direkt sarkítva, szélsőségesen, félmondatokkal közöl olyan dolgokat, amelyek amúgy nem minden esetben baromságok, csak az egészet egy olyan kontextusba helyezi, hogy direkt polgárpukkasztás és a más nézetet vallók (akár szélsőségesen elborul nézetek--> pl Andor BTK emlegetése, Kolopele meglátása, hogy aki maszkot eldobott a korlátozások után az antivaxxer, akár a kevésbé szélsőséges nézetek) ingerlése a cél.

    Nem hiszem, hogy ő szembemegy minden téren az orvostudománnyal, szerintem ha vakbélgyulladása lenne nem csalánlevéllel akarná gyógyítani és nem úgy vonulna a kórházba, hogy szent meggyőződése lenne, hogy mindennel, amit ott tesznek vele, azzal ki akarják nyírni. Szerintem a CT-ből sem ugrana ki, ha azt mondanák neki, hogy van egy csomó, amit meg kellene úgy vizsgálni. Csak szereti félmondatokkal ingerelni az arra fogékonyakat és azokat, akiknek 1-1 mondattól leblokkol az agyuk és nem gondolják tovább, hogy azt kb trollkodásból írta le. Hogy ennek a félmondatosnak mi értelme van a saját szórakoztatásán kívül, azt meg majd mindenki eldönti maga.

    De elég az elemzéséből, nem vagyok én pszichológus, majd jön és megcáfol, vagy igazol (vagy csak beír egy smiley-t ahogy szokta :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák