Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Asbee #106321 üzenetére

    +1
    Számomra is ez az egyik legviccesebb indok, hogy "kísérleti" a technológia ez az mRNS-es információ bejuttatás lipidburok stb. dolog már nem új, sőt univerzális dolog.

    Plusz továbbra is ott van amit jó lenne megérteni - szerintem - a vírus elkapás SOKKAL nagyobb kockázatot jelent mint maga az oltás.

    Sőt még azt sem lehet mondani, hogy "gyáva" aki nem oltatja magát mert így a vírusfertőzés kockázatát választja, szerintem az ilyen ember simán csak buta, semmi sallang vagy finomkodás csak buta, akár a kockázat mérlegelése, akár a túl optimista ( a vírust nem kapom, el a vírus nem tesz kárt bennem, nem lesz longcovid-om) vagy túl pesszimista (az oltásba belehalok)
    Magyarán végletekben gondolkodik ami az egyik legrosszabb irány, parttalan és igazán nem visz előre csak egy helyben topogásra kényszerít.

    Az pedig klasszikus, hogy ami mozog, változik az él, ami pedig nem mozog, az halott. A változás az maga az élet.

    Az meg külön vicc, hogy rengeteg oltást kaptunk már gyerekként a szüleink is még azelőtt hogy mi megfogantunk stb.

    Van ismerősöm aki konkrétan engem hibáztatott mert nem oltatta be még magát mert nem akartam vele elmenni egy hazai EB meccsre, tehát ha vállaltam volna, hogy megyek a meccsre és mivel kellett oltási igazolvány ő is beoltatta volna magát. Tehát NEM a SAJÁT egészsége védelmében hanem azért mert lett volna valaki aki elkíséri egy nyamvadt másfél órás focimeccsre.

    :U

Új hozzászólás Aktív témák