Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Coyot

    őstag

    válasz _Atesz #106223 üzenetére

    Én a saját családomon tapasztaltam meg hogy nem túl jó alternatíva - mivel nem csak ettől függ.
    Szerintem a megfelelő vitaminok és ásványi anyagok rettentő fontosak, ezektől a szervezet tud egy optimumon működni, de ez az optimum egyénenként változó és egyénenként eltérően fogékony vagy éppen marha jól védekező bizonyos kórokozókkal szemben.
    Ezzel a gond az hogy nem tudjuk, hogy nem tudjuk - a vakcina viszont nem hagy kérdést ebben a körben, vagyis nagyon-nagyon magas eséllyel nem hagy kérdést, emiatt az a biztosabb. Szerintem ezt nem nehéz belátni.

    pjen:
    Milyen esetek voltak most AZ miatt? Mert tudom hogy talán a Dánok betiltották, mivel van jobbnála, de maga a vérrög esélye számszerűen rettentő kicsi volt ha jól rémlik, de ha van erről bármi infó ne tartsd magadban.

    Az ivermectine-t pedig vizsgálják meg szerintem is, minden eszközre szükség van, de akkor az valóban legyen vizsgálva, ne csak odaadjuk a népnek aztán ki tudja mi lesz belőle. Mert egy ilyen gyógyszernél tényleg lehet aggódni a hosszú távú hatások miatt - míg egy vakcinánál ez kb jelentéktelen. És nagyon lelombozó, hogy rendes vizsgálat nem jelent meg pedig 1 éve hallgatható az ivermectine a csodaszer című sztori.

    [ Szerkesztve ]

    Má' nem

Új hozzászólás Aktív témák