Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz kolopele #105503 üzenetére

    Igazából amiért nem aggódom a Delta miatt, az az, hogy az eddigi adatok alapján főleg az oltatlanok között fertőz (izrael, anglia...), ha normális vakcinával (nem Sinopharm) vagy oltva, ha el is kapod, csekély az esélye a súlyos lefolyásnak.
    Akik meg nincsenek oltva, na bumm, így jártak. Nem az én bajom, ha ők le tudták szarni az orvosi figyelmeztetéseket, tudományos tényeket a vírussal kapcsolatban, én is le tudom szarni, hogy könnyen átmegy-e rajta, vagy kórház lesz a vége, lesz-e postCovidja egy életre, vagy nem. Csak azokat sajnálom, akik bár szeretnének oltást, valami miatt nem vehetik fel (pl . Krónikus betegség, allergia )
    Egyébként nálunk ha azt nézzük kb 10 milla emberből ~3 millió nem oltható (12 év alattiak, illetve a fenti okok miatt, a pontos számot még keresem) szóval 7 milla a maximum, jelenleg két dózissal már kb 4,5 milla megvan, de őszre meglesz a kb 5,5 milla két adagos oltott, ami a 7 milliónak több, mint a 75%-a, ami azért nem rossz. Sajnos ebből jó sok Sino-s is van, de náluk talán lesz lehetőség újraoltani, ha kezd eldurvulni a helyzet.... És erre jön még rá pár tízezer egy adaggal lőtt...

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák