Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _Atesz

    addikt

    válasz Cs1csó #104851 üzenetére

    Amit mondanak, az a lényeg. Hogy kinek mennyire mértékadó, azt döntse el maga.
    Nem írtam azt sem, hogy az egyetlen igazság. Mint ahogy az oltásokra sem lehet ezt írni...
    Kockázatos az élet és mindig halállal végződik. Mindig mérlegelni kell, hogy mekkora kockázatot vállalsz. Ha figyelembe veszed, hogy autóbalesetben mennyi ember hal meg, akkor jobb, ha kis sem mész az utcára. Kockázatcsökkentés címén bukósisakban szoktál sétálni? Nem ugye? Pedig jelentősen nőne a túlélési esélyed.
    Hol volt a Covid előtt ez a nagy hiszti? Korábban is volt influenza, itthon is sokan haltak meg benne. Hol voltak a maszkok, az oltás propaganda?


    Reggie0

    Már miért ne lehetne? Tudod bizonyítani, hogy a proteáz-gátlás bármi hátulütővel rendelkezne?


    kolopele

    2 húgomon átment, közel egy idősek. Egyiken 2 nap alatt, szinte meg sem érezte, másikon 2 hét alatt, nála kellemetlenebb volt, kb. mint egy erős közepes influenza. Szerinted melyik szedett D vitamint a kettő közül?
    Nyilván nem széles körű teszt, de talán jelent valamit.
    Én ugyanúgy felhozhatnám az oltáskárosultakat, ők vajon hogy érzik magukat?


    UberMutant

    Hagyd ezt a fröcsögést. Aki nem vaxxer, az egyből konteós. Rohanj, adasd be a kísérleti vakcinát, de ha valami balul üt ki, akkor viseld emelt fővel a következményeit!
    Te sem tudod itt bizonyítani a természetes proteázgátlás hatástalanságát, mint ahogy az Ivermectinét sem. pedig ezzel a kettővel ki lehetne váltani az oltásokat és akkor ez a fórum is záródhatna.
    Ehelyett had menjenek az oltások, a lezárások, a temérdek pénz az oltásokra, tesztelésekre, lélegeztetőgépekre és még ki tudja mi mindenre.
    Beszélgess el azokkal is, akik elvesztették az állásukat, csak mert lezárogatunk random.
    Beszélgess el a vállalkozókkal is, hogy a lezárások végett mekkora káruk keletkezett, és ezt ki térítette meg. Felvett a kormány x milliárdot kártérítésre és ebből konkréten csak a haverok kaptak pénzt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák