Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Reggie0

    félisten

    válasz _Atesz #104826 üzenetére

    Részben a kilélegzett levegődet szívod vissza, ez világos, mint a nap, ha volt rajtad maszk, akkor tapasztalhattad is, de ehhez nem kell nagy logika, vagy igen?
    Es? Ha a tudodben, legcsovedben levo sokkal nagyobb koncentraciotol nincs bajod, akkor attol a kicsi visszalelegzettol se lesz. A mutoorvosok se dolnek ki a maszktol.

    Nem egy boltossal beszéltem, akin látható jelei voltak a maszk használatának, kiverte az arcukat azon a részen pattanások sokasága.
    A borproblema teljesen mas dolog, pont annyira problema, mint amikor sapkat kell hordanod es kipattogzik a homlokod.

    Többen panaszkodtak, hogy nem tudnak rendesen lélegezni a maszkban. Aki teheti legalább az orráról lehúzza, én is így szoktam az üzletekben közlekedni.
    Teny, hogy nem akadalyozza a legzest, ezek az emberek csak hiszteriaznak. Emberek tomegei dolgoznak gazalarcban, na abban nehezebb levegot venni, de megse hal bele senki.

    Az oltásokról elismerték, hogy az oltott ugyanúgy megkapja és továbbadja, csak a vírus lefolyása lesz gyorsabb az adott személyen, aki elkapta oltottként. Szóval nem igazán értem ezt a kijelentésed, hogy az oltások segítettek.
    Egyaltalan nem ugyan ugy es nem ugyan akkor esellyel.

    Arra pedig sokadjára sem reagáltok, hogy miért nem a természetes proteázgátlással védik a lakosságot, miért kell egy kísérleti vakcinát erőltetni.
    Mert szart sem er, az meg semmit sem jelent, hogy termeszetes. A botulinum toxin is termeszetes...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák