Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz kolopele #103468 üzenetére

    Ráadásul sokakat nem izomba, hanem bőr alá oltottak, ami nagyban befolyásolhatja az oltás hatékonyságát. Hogy ilyen szakszerűtlenség tömegesen előfordul, az nagyon jól mutatja a profi magyar egészségügy szintjét.

    Egyik ismerőssel ma beszélgettem a témáról. Hát, eléggé elfogult egy irányban. Ő már úgy interpretálta, hogy az orosz a legjobb, a nyugatiak meg rosszak. Bár azt sem teljesen értettem, amikor az mRNS technológia 90es évekbeli kísérletei kapcsán arról beszélt, hogy halálos volt emberekre... miközben valójában arról írnak, hogy a korai kísérleteknél az immunrendszer legyakta anno, nem pedig halálos volt... el nem tudom képzelni milyen konteós oldalakat olvashat. Tele féligazságokkal, mellé nagy hazugságokkal.

    #103470kolopele
    Nem láttam sajna errről még konkrétumot. Arról, hogy sokakat szakszerűtlenül oltottak a saját környezetem és a saját tapasztalatomból mondom. Ahogy kérdezgettem, jó ha a kettőből egyet sikerült izmba adni többségüknél.
    A youtubeos ázsiába szakadtamos doki írt kommentben olyat, hogy valahol látott már tanulmányt a szakszerűtlen oltásról, de konkrétumot nem tudok. Ráadásul ugye ez eléggé önbevallás alapú, sokan nem tudják hogy rosszul csinálta a doki vagy sem.

    Az én orvosi papíromon is az van, hogy izomba adták, de a 2. dokinéni nem úgy adta be ahogy szakszerű. Kókler volt. Olyan nyunyóka típusú.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák