Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz 8th #101034 üzenetére

    Hogyne mivel most már bárki "oltakozhat" egy-két napon belül - Siopharm-mal - és regisztrálva van 4,7 millió ebből első oltást kapott kb. 4,2 millió tehát 500 ezer ember várakozik és mivel akár a napokban kaphatnának Sinopharm oltást és mégsem jelentkeznek ezért LOGIKUS, hogy várakoznak a Pfizer-Biontek vagy a Moderna vakcinájára.

    Orbán persze hazudott, mikor azt mondta kb. április végén, hogy HETEKIG nem lesz Pfizer, mert az újságírók kiszámolták, hogy a félretett második körösök, és az oltandó diákok együtt sem teszik ki azt a számot amennyi vakcina fog érkezni pl. már a jövő héten Pfizer-ből, és ezen komoly matematikai eredményükre rá is kérdeztek Gulyás Gergelynél is aki - meglepő - vallott:

    Gulyás Gergely a kormányinfó ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy jövő héttől hetente 130-140 ezer Pfizerrel és 20-30 ezer Modernával lehet majd oltani azokat, akik az első oltásra várnak.

    Én biza nem vagyok nagy matematikus, de a jövő hét az MÁJUS 10-el kezdődik ami Orbán kijelentésére hogy hetekig nem lesz Pfizer új első körösöknek az kb. a valóságban bő másfél hét.

    Na de ha őket is beoltják akkor kb. valahol és még hozzáveszik a diákokat stb. akkor is valahol 5 millió körül nagyon be fog lassulni az "oltakozás"

Új hozzászólás Aktív témák