Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz #32839680 #101009 üzenetére

    Ugyanez van most a szomszédommal Moderna után. Muterom is úgy érezte magát, mint aki elütött egy tank. Dél körül kapta meg, aznap még nem volt semmi, csak a beadás helye fájt neki, kicsit lila és piros volt egy 2-3cm-s körben. Reggel pedig jött a gyengeség, fejfájás, stb. Délben már jól volt.

    Én oroszt kaptam és nekem is másnap reggel jött a brutál fejfájás. Reggel 6:00-tól kb. 10:00-ig. A fejfájás volt a fő tünet, volt egy kis hőemelkedés, meg egyszerre fáztam is és melegem is volt kb. 1 órát.

    Visszatérve a Modernára, szomszéd Muterral egyszerre kapta meg, és mindenféle tünete van, sem tegnap sem ma nem tudott elmenni dolgozni sem. Láz, fejfájás, hányás, a beadás helye, erőtlenség, fáradtság, stb. szinte minden bejött neki és nem pár órát. Nemrég beszéltem a férjével, most hoztak nekik sódert, gyakorlatilag 1,5 napnál tartott délután, most kezd jól lenni. 1,5-2 nap.

    Azt hittem eddig, hogy a vektor sajátossága, hogy vannak ilyen reakciók, tünetek, és az mRNS-t és a kínait nem érinti ilyen formában, de úgy néz ki, hogy nem. Nem a vektor vírusa okozza ezeket.

    Nyilván nem tudok átmenni más testébe, hogy ugyanazt a fejfájást érezték-e, mint pl. én, de nagyon olyan érzésem van, hogy tudom, hogy neked hogy fájt.

    Az eddigi tapasztalataim alapján én a kínait ajánlanám, ha valaki szeretné kisebb eséllyel átélni ezt. Szembe szomszéd megkapta, nyugdíjas, hazajött az oltás után és elkezdett kapálni a kertjében. Másnap is nulla tünet.

    Egyébként bátyám is oroszt kap, már most pénteken. Én meg kedden megyek a 2. adagért.

Új hozzászólás Aktív témák