Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz Angelina87 #100379 üzenetére

    "Kéri a munkahely" címen... "

    De ilyenkor még véletlenül sem fogalmazódik meg benned, hogy mondjuk azért kéri mert ennyivel is kisebb az esélye, hogy be kell zárni a kócerájt ? Lássuk már a dolgokat a másik oldalról is, szerinted az racionális, hogy van egy cégem és azt mondom "figyi srácok a Ti dolgotok, max ha be kell zárni mert valaki széthordja akkor bezárunk pár hónapra"

    Érzed ? A munkáltatód nem akar bezárni, az oltás csökkenti annak a valószínűségét, hogy be kelljen zárnia. Ezt tényleg ennyire nehéz összerakni fejben ?

    Ha nekem lenne saját vállalkozásom ugyan úgy kérném mindenkitől. Szüleimnek irodája van, március óta nincs ügyfélfogadás és a 6 ott dolgozó emberből 5 home officeba van, egy valaki van bent anyagot átvenni amit be sem lehet vinni, ajtó előtt kell hagyni, nincs kontakt. Szerinted nekünk ez jó ? Nyilván nem, de ha valaki bemegy és véletlen pont tünetmentes fertőzött akkor az egyetlen alkalmazottat aki benn van el kell küldeni betegszabadságra és nincs ki anyagot átvegyen...

    Engedjétek már el ezt az "én vagyok , velem mi van" stb dolgokat. Nézd a munkáltatód szemszögéből és látni fogod, hogy miért kell neki az oltás. A hiánya egyszerűen veszélyezteti a működést.

    A népharagot meg egyszerűen nem is értem mire mondod. Jelenleg ott vagyunk, hogy van egy egészségügyi vészhelyzet aminek a megoldása egy olyan oltás, amit a kormányok ingyenesen biztosítanak minden egyes állampolgárnak, mindentől függetlenül. Influenza oltást sosem fogsz kapni ingyen, ezt az oltást meg az is megkapja aki még az életébe nem fizetett TB-t és az egyetlen dolog amit próbálnak vele elérni, hogy ha megfertőződsz akkor annyira legalább egyben tudj maradni, hogy nem kell kórházban meghalnod.

    Mire fel a népharag ???

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák