Hirdetés
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- Computex 2023: futurisztikus köntösben tér vissza az ASUS Matrix VGA szériája
- Computex 2023: monitorok és mesh rendszer is előkerültek az MSI kalapjából
- Computex 2023: előre és hátra is lép a Kingston
- Computex 2023: az Acernél középpontban a fenntarthatóság
- Olcsó gamer monitorral támad a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- Tripla hűtéssel: MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X Trio videokártya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak nehogy Samu legyen belőle.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Kár, hogy elcseszték a 4060 Ti-t. Kb 10%-kal gyorsabb, mint a 3060 Ti, ami siralmas. 1440p-ben még kevesebbel, 4k-ban meg kb ugyanazt tudja.
Mondjuk minden review-er szídja nagyon, hátha ezt is visszavonják, és kiadják sima 4060-ként, jóval olcsóbban (400 helyett 300 dollárért).
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Ööö mondjuk annak a 10 embernek aki egyáltalán megveszi a gollumot (de mondjuk ebből 3 lewarezolta) nem tök mindegy, hogy van e profil?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
herion
csendes tag
Belenéztem a kiszivárogtatott 10 órás full gameplay videóba (amit azóta már leszedtek). Az első gondolatom az volt, hogy ilyen "minőséget" - beleértve az animációkat és a játékmenet - PS3-on láttam utoljára. Hogy ki fog ezért 20 ezer forintot fizetni, azt nem tudom. De azt megmerem kockáztatni, hogy pár hét múlva fél áron, év végén meg Epic ingyenesként fogják osztogatni
[ Szerkesztve ]
Who Let The Dogs Out?
-
GEIL
addikt
4060ti és attól lejjebbi kártyák FUllHD-re vannak....jelenlegi címekkel vagy újabbakkal meg főleg 1080p-t kell használni....viszont bármelyik játékban tudja a 60 fps-t majdnem csutka full beállításon.
1440p-t és 4k felejtsétek el ilyen kártyákon.
S kér kb 135-150W-ot játékok alatt akkor, amikor az RTX3080 300W-ot...és tudja annak az fps számnak a kb 70%-át fele akkor teljesítményfelvétellel.
[ Szerkesztve ]
i5 9600k - 16Gb DDR4 - RTX3060 ----- i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 ----- C2D - 8Gb DDR2 - QUADRO FX -------------------------------------------- PS4 Slim ----- Samsung A53 5G ------ Xbox One S --------------------------------------------
-
nubreed
veterán
Tudod az a vicc, hogy a 3060Ti -t minden tesztelő, techtuber, tech portral, stb. erősen ajánlotta 1440p -re is. (Most azt hagyjuk, hogy az azóta eltelt időben jött jó néhány olyan játék ahol már kevés a 8G vram, de a teszt idején az akkori legtöbb játék még belefért 1440p-n). Akkor mi az ha nem vissza fejlődés, hogy a 4060Ti -t most meg csak 1080p -re ajánlják? Az nV miért kanibalizálja a saját felhasználótáborát és piacát?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
GEIL
addikt
Azért teszi mert megteheti....hiszen így is becsókolunk nekik és megvesszük a kártyáikat.
A konkurencia sajnos nem ér a nyomába...hiába tesz az AMD több VRAM-ot a kártyáikra és még akár olcsóbbak is lehetnek....driverezésben, testreszabhatóságban, stabilitásban egyszerűen csak másodhegedűsök ha tetszik ha nem.
Gyorsabb és jobb DLSS és a Raytracing az nVidia fegyvere. Hiába próbált az AMD az FSR.-rel válaszolni...az első FSR verziókban ( de még néha most is) gyorsabbak voltak benne az nVidia kártyái is mint a sajátjuk amihez fejlesztették XDSzóval nVidia kártyákból van most választék...vegyen mindenki ami neki tetszik....árak is változnak és szépen skálázódnak....mindenki tudja mennyi pénze van vagy mit szeretne....ha kell, megveszi.
[ Szerkesztve ]
i5 9600k - 16Gb DDR4 - RTX3060 ----- i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 ----- C2D - 8Gb DDR2 - QUADRO FX -------------------------------------------- PS4 Slim ----- Samsung A53 5G ------ Xbox One S --------------------------------------------
-
GEIL
addikt
Láttam, próbáltam...jó meleg volt és sokat is fogyasztott.
-
Mr.Csizmás
félisten
-
SindaNarmo
tag
Szerintem ha saját kártyára fejlesztették volna az FSR-t akkor hasonlóan a DLSS-hez nem menne más gyártó kártyáján. Amennyire tudom semmi speciális részegységre nem épít.
Gyorsabb? egy lehelettel talán, máskor meg lehelettel lassabb (generálós hülyeséget egyenlőre nem veszem bele, azzal tényleg).
Jobb? hát elvileg kimutatható, hogy észreveszed-e/zavar-e az kis eltérés az már ember függő.[ Szerkesztve ]
-
Cassi
senior tag
Ma az Nvidia piaci értéke egy nap alatt többel nőtt, mint az AMD teljes kapitalizációja. Önti beléjük a pénzt a Wall Street. Van mire arrogánsnak lenniük, sajnos, ezért nem fog javulni a kártyák árazása.
-
Mr.Csizmás
félisten
válasz
SindaNarmo #14 üzenetére
a hívőket nem érdeklik olyan dolgok, mint a nyers TFLOPS/$ index
[link]
the RX 7600 allegedly boasts up to 21.75 TFLOPS of Peak Single Precision Performance which is roughly 2.4 times as much as the RX 6600 (8.93). For reference, NVIDIA has claimed that the RTX 4060 and the RTX 4060 Ti offer 15 and 22 TFLOPS of Shader compute performance respectively.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B X | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
válasz
Mr.Csizmás #16 üzenetére
ezek a számok az RDNA3 nál a Dual issue ami Korlátozottan kihasználható, marketing mérőszám. [link]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
-
GEIL
addikt
Elégedetten fogadtuk és használtam is a GX960 2 gb-os verziót éveken keresztül....1 hónapja adtam el 10.000-ért...még most is 1080p DX12 és high beállítással simán vitt Fortnite-ot, GTA5-öt, rocket league-et, sportjátékokat, Minecraftot...stb stb...
kb 2-3 játéknál volt érezhető a 4 gb-os verzió előnye....kb tűráshatáron belüli értékekben tértek el fps-ben......és népkártya lett a középkategóriában. 2015-ben 68.000-ért vettem, 2021 táján elment volna 35.000-ért is......Most 2023 van...minden drágul....ez xaros linóleumos 2 szobás 40 éves panellakás faablakokkal és régi radiátorokkal is 30 millió
....10 éve meg 8 millió volt.... amin rugóztok az egy fostos videokártya...és igen...a középkategória alja/ belépő szint
(1080p és 60 fps) már 175 ezer ft-tól indul...ez van....akinek kell így is megveszi....akinek több kell az drágábban vesz jobbat...vagy vesz konzolt (is)...vagy nem játszik...más opció nincs.2 éve még 130.000 Ft volt egy GTX1650...meg előkukáztak GTX1050-eket ...NEM ?
[ Szerkesztve ]
-
Persze, más idők voltak. ha visszaemlékszel mit hozott utána az 1060, ahhoz képest azért valljuk be, a 960 fasorban sem volt.
ÉN a 970 nel voltam így.
Az egyik legjobb kártyám volt, miközben ment a lovaglás a 3,5 GB Vramon a konkurencia tárborban és ma is szívesen példálóznak vele, én arra kártyára gondolok vissza legszívesebben az összes közül,mit kibírt és milyen jól teljesített évekig.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
core i7
addikt
Már is kint a következő 200MB al kisebb lett. Amnesua Bunkerhez pedig nem érkezett profil.
535.98 WHQL
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A WHQL minősítésű, 532.03-as eszközillesztő a legújabb GeForce-ot is támogatja.
- Adobe Photoshop
- Olcsó gamer monitorral támad a Xiaomi
- Spórolós topik
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robot fűnyírók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Docker konténerizálás
- További aktív témák...
- !Garancia 2024.09! GIGABYTE RTX 3060 Ti Gaming OC D6X 8G 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL RTX 3060Ti 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RX 570 4GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 580 Gaming 8GB - FOGLALKOZÓS
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Streamnet Zrt.
Város: Budapest