Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Computex 2023: ígéretes perifériák a Montech gondozásában
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Radeon RX 7600: nyolc giga elég lesz?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovibeni777
tag
Helyes
-
AxBattler
félisten
Jó, hogy Ők is beszálltak, de szvsz az Xbox megoldása jobb lehet... ill. jobban tetszik.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Dragon's Crown Pro - Battle Hardened Edition
-
kapal
tag
Jár a nagy piros pont ezért a Sony-nak! Követendő hozzáállás.
-
Liquido
csendes tag
Na akkor egy komment lavina indulhat. Olyan magas labda ez, nem tudom nem leütni.
Szóval tök rendesek, mert aki PS-t vesz annak szüksége is van rá.....Számítógép? Azt eszik vagy isszák?
-
alratar
őstag
Tényleg. Miért is lenne szűksége rá?
Hmm... nem is tudom. Talán mert fogyatékkal él???Tudom, hogy valószínűleg a te világodban mindenki egészséges és aki nem, annak semmihez sincs joga.
De tudod mit, képzeld, aki kerekes székben van, vagy nehézkes a mozgása, az is ember, mint - kapaszkodj meg - te. Ugyanúgy él, ugyanegy levegőt vesz és igen, ugyanúgy játszik.!10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Petya XT
aktív tag
Szóval tök rendesek, mert aki PS-t vesz annak szüksége is van rá.....
Szerintem teljesen rendben van, éppen ideje figyelni a korlátokkal, fogyatékkal élőkre is. Nekem sem jó a látásom, sem a kezeim, nem is tudok gyors játékokkal játszani, csak lassabb tudom követni, hogy mi történik, én hasznosnak találom.
Én inkább meggondolatlannak érzem a fenti hozzászólásodat. És pont a kéz problémák miatt játszok kontrollerrel, egérrel és billentyűvel képtelen vagyok. -
Aprósólyom
addikt
Valami nagyon félrement... Ő a szellemi fogyatékosságra gondolhatott, hátha rákap valaki az XBOX vs PS vitatáborból....
ON: Amúgy tök jó, hogy nem csak tervezik, hanem meg is csinálják.
PUBG training mapokon találkoztam már én olyan playerekkel, akikkel kapcsolatban arra jutottam visszanézve a recorded gamet, hogy 99.99%- hogy siket, sőt, lehet olyannal is találkoztam már, akinek valamilyen mozgásszervi hátránya van, mert egyes playerek nagyon-nagyon lassan reagálnak.
Egyszer már akartam írni a PUBG-nek, hogy lehet monitoroznia kellene a community-t, mert ha számottevő a létszámuk, akkor korrekt lenne, ha fejlesztetnének nekik valamilyen vizuális segítséget a hangokra vagy akár lehetne saját Matchmaking-jük.
Ez ugye mindig utólag derül ki, ha visszanézem a recorded game-t és ilyenkor még én éreztem magam kényelmetlenül, hogy az így nagyon nem volt korrekt én vs. ő.De ha ökoszisztéma szintjén figyelne majd erre a Sony, az tényleg igazán komoly lenne. Biztos nem robbantanak vele bankot. Viszont korrekt nagyon a részükről.
-
dpeterfy32
tag
Ez a PlayStation 5 Access Controller működhet windowss 11 pc-vel is?
-
errorcode06
őstag
válasz
dpeterfy32 #10 üzenetére
Oda inkább az xbox adaptive controllert javaslom.
A new species of creature has entered your dungeon.
-
dpeterfy32
tag
PlayStation 5 Access Controller mivel csatlakozik ps5-hez? USB-C kimenetével? Azaz USB-C - USB A kábellel? Ez a PlayStation 5 Access Controller működhet windowss 11 pc-vel is?
-
dpeterfy32
tag
válasz
errorcode06 #11 üzenetére
Az nem vmi kézreálló.
-
xrvman
őstag
válasz
Aprósólyom #9 üzenetére
Nem lehetséges, hogy csak szimplán idősebb korosztály? (ok, írtad nagyon lassan reagálnak, rendi.)
Amúgy tényleg jó lenne valami szerint szortírozni.
Pl. aki kissé rosszabbul hal, mint jómagam, lehetne valami olyan szoba ahol csak ők vannak. Viszont akkor meg a teljesen siketekkel vannak előnyben. Nehéz mezsgye ez.
#2 AxBattler Xbox megoldása mi is? Nem tudok róla, lemaradtam, mivel nincs xboxom se. -
Aprósólyom
addikt
-
kromatika
veterán
Le a kalappal. Jó ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A korábban Project Leonardo néven futó fejlesztés a végletekig konfigurálható.
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest